VW T5 Multivan stoelhoezen

 

Klantenfoto’s van de VW T5 Multivan stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

Autostoelhoezen

VW T5 Multivan
Bestel nu stoelhoezen voor uw VW T5 Multivan!

Kies eerst het ontwerp! In de volgende stap vragen wij om details van uw auto.

Autostoelhoezen bekleden met leer

Kies eenvouwdig een van onze acht populaire standaard ontwerpen!

Autostoelhoezen bekleden

Stel hier uw persoonlijke ontwerp samen. Hier vindt u ook alle prijzen.

Ruim 60 jaar geleden heeft de VW Multivan het begrip mobiliteit voorgoed veranderd. Er bestaat geen praktischere auto die voor zoveel doeleinden gebruikt kan worden en die bij zowel bedrijven als particulieren populair is. Met de ruime opzet van deze VW is de Multivan de perfecte bedrijfswagen voor iedereen die veel te transporteren heeft. Om het prachtige innerlijk van deze auto te onderhouden heeft Seat-Styler de perfecte oplossing. Bij ons krijgt u perfect op maat gemaakt stoelhoezen voor uw VW T5 Multivan die eenvoudig te installeren zijn. Dit gaat niet om goedkope universele stoelhoezen, maar voertuigspecifieke stoelbekleding van hoogwaardig kunstleer of echt leer. Maak uw VW T5 Transporter uniek met de stoelhoezen van Seat-Styler en geniet jaren lang van de kwaliteit en het strakke uiterlijk.

VW T5 Multivan stoelhoezen zelf inbouwen

De stoelhoezen voor uw VW T5 Multivan zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze VW Multivan stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.