VW stoelhoezen op maat maken uw auto uniek

Kies hier eenvoudig uw VW model of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Klantenfoto’s van de VW stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

VW stoelhoezen

VW Golf

VW Stoelhoezen

VW Passat

VW Stoelhoezen

VW Polo

VW Stoelhoezen

VW Transporter

VW Stoelhoezen

VW Touran

Geen klantenfoto's stoelhoezen

VW multivan t4

Geen klantenfoto's stoelhoezen

VW beetle (5c)

Geen klantenfoto's stoelhoezen

VW beetle cabrio

Om uw Volkswagen een nieuw uiterlijk te geven, bent u bij Seat-Styler.nl op de juiste adres. Wanneer uw VW stoelhoezen bij Seat-Styler bestelt, profiteert u van de vele ontwerpmogelijkheden, de scherpe prijzen en de snelle bezorgtijd.

Met behulp van de configurator kiest u uit verschillende materialen, kleuren en andere extra opties. Het is ook mogelijk echt leer met kunstleer te combineren en verschillende kleuren te gebruiken voor de samenstelling van uw persoonlijke stoelhoezen. Ook kiest u zelf de kleur van de naden zodat uw auto een mooi geheel uitstraalt.

Naast het zelf ontwerpen bieden wij u ook acht standaardontwerpen aan die erg populair zijn onder onze klanten. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn van hoogwaardig kunstleer gemaakt.

In ons assortiment hebben wij de volgende VW stoelhoezen:

Het gaat hier uitsluitend om voertuigspecifieke stoelhoezen naar de wensen van de klant. Alle VW stoelhoezen worden na originele naadvoering geproduceerd met behulp van OEM-ontwerpen (Original Equipment Manufacturer). Door deze manier van produceren zullen uw VW stoelhoezen perfect aansluiten over uw oude bekleding en kan het niet verschuiven, kreuken of luchtbellen vormen. Door de speciale onderlagen vormt de bekleding een tweede huid en is nauwelijks van originele bekleding van uw autofabrikant te onderscheiden. Ook geven deze lagen een strak uiterlijk aan de bekleding en zorgt het voor veel zitcomfort.

Uw tevredenheid is van belang

Met behulp van onze configurator krijgt u direct een beeld van de gewenste lederen Vw stoelhoezen. Daarnaast beschikt Seat-Styler over een groot aantal klantenfoto’s van geïnstalleerde VW stoelhoezen. Door een kijkje te nemen in de galerij krijgt u een goed beeld van het resultaat of doet u inspiratie op voor uw persoonlijke ontwerp.

Wanneer u benieuwd bent naar de kwaliteit van de VW stoelhoezen van Seat-Styler, kunt u zelf voelen, ruiken of proberen door materiaalmonsters te bestellen.

 

VW stoelhoezen zelf inbouwen

ZACASi gebruikt voor de productie uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Het eenvoudig zelf inbouwen van de stoelhoezen zorgt voor een lagere prijs en maakt het voor klanten aantrekkelijk om nieuwe stoelhoezen aan te schaffen bij Seat-Styler.nl. Met behulp van de eenvoudige handleiding en montage-DVD kan ieder een dergelijke VW stoelhoezen inbouwen. Het grote voordeel van dit systeem: de oude stoelbekleding kan gewoon blijven zitten en u schuift uw nieuwe VW stoelhoezen eenvoudig over de oude en werkt het daarna af. Uw VW stoelhoezen op maat voelen als een tweede huid voor uw auto. Eenvoudiger kan het niet.