vw logo

Perfect passende stoelhoezen van Seat-Styler voor de VW Passat

Lijst van beschikbare VW Passat modellen

De VW Passat 35i – Robuust en veilig

De Volkswagen Passat 35i is de derde van zijn generatie en werd geproduceerd tussen 1988 en 1993. Dit model heeft in vergelijking met modernere auto’s geen strak uiterlijk of comfortabel interieur meer.

Nu de B3 al een langere tijd op de wegen te vinden is, moet het geen verrassing zijn dat uw stoelen waarschijnlijk inmiddels versleten zijn. Iedereen heeft dezelfde vraag: „Is er een manier om mijn stoelen te vernieuwen?“

Het antwoord is: Seat-Styler’s stoelhoezen voor de VW Passat 35i!

115_car_upholstery_Audi_A3-1

Met de juiste verbeteringen kunt u uw VW Passat 35i stijlvol en chique maken! Onze VW Passat 35i stoelhoezen zijn op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen over uw originele stoelen. Verder zijn de stoelhoezen eenvoudig te installeren en zijn ze van topkwaliteit.

U kunt kiezen uit onze 8 klassieke standaard ontwerpen, of u kunt uw eigen unieke ontwerp maken met behulp van onze configurator.

Onze stoelhoezen zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

vw-passat-35i-1

VW Passat B3 35i Break

vw-passat-b3-typ-35i-limousine-1

VW Passat B3 35i Berline

Neem een kijk in onze galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden klantenfoto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. De foto’s hebben wij direct verkregen van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door de unieke ontwerpen!

2055_car_upholstery_VW_Passat-1 (1)
2059__VW_Passat-1
2056_seat_covers_VW_Passat-1

De VW Passat B4 – Een geheel nieuwe stijl!

De Volkswagen Passat B4 heeft bijna dezelfde aspecten als de Passat B3, maar het voorste deel lijkt een stuk „agressiever“. Het interieur van de Passat B4 is redelijk comfortabel en schoon, maar kan met de tijd beschadigd raken.

Bij Seat-Styler hebben wij antwoord op de vraag: „Kan ik mijn stoelen upgraden?“

Het antwoord is: Seat-Styler’s op maat gemaakte stoelhoezen voor de VW Passat B4!

Met de juiste verbeteringen kunt u uw VW Passat B4 mooier dan ooit maken! Onze op maat gemaakte stoelhoezen passen perfect in uw auto, zijn eenvoudig te installeren en zijn van hoge kwaliteit.

U kunt uw gewenste stoelhoezen kiezen uit onze 8 klassieke standaard ontwerpen, of u kunt een eigen ontwerp maken met behulp van onze configurator.

115_car_upholstery_Audi_A3-1

Onze stoelhoezen zijn beschikbaar voor de volgende VW Passat B4 modellen:

VW-Passat-B4-A3-Break

VW Passat B4 3A Break

VW-Passat-b4-3A-berline

VW Passat B4 3A Berline

Neem een kijk in onze galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden klantenfoto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. De foto’s hebben wij direct verkregen van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door de unieke ontwerpen!

2055_car_upholstery_VW_Passat-1
2059__VW_Passat-1
2056_seat_covers_VW_Passat-1

Een nieuwe gezicht voorw uw VW Passat B5

B5 Passat modellen werden tussen 1996 en 2005 geproduceerd. De B5 is erg comfortabel en daarnaast ook ruimtelijk. Met dank aan onze premium kwaliteit stoelhoezen kunt u uw originele stoelen schoon en beschermd houden tegen sigarettengaten, stof, vlekken of zelfs dierenharen.

Wilt u uw stoelen beschermen zonder het gehele interieur aan te tasten?

Vernieuw uw interieur met onze op maat gemaakte autostoelhoezen!

Met Seat-Styler’s stoelhoezen voor de VW Passat B5 kunt u uw interieur vernieuwen, zonder het volledig aan te tasten!

Met dank aan ons OEM-ontwerp zullen onze stoelhoezen perfect passen op uw originele stoelen. Kies uit onze 8 geliefde standaard ontwerpen, of maak zelf uw eigen unieke ontwerp met behulp van onze configurator.

57_car_seat_covers_Audi_A3-1

Onze stoelhoezen zijn beschikbaar voor deze twee modellen:

vw-passat-b5-limousine-2.jpg

VW Passat B5 3B Berline

VW-Passat-B5-Break

VW Passat B5 3B Break

Neem een kijk in onze galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden klantenfoto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. De foto’s hebben wij direct verkregen van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door de unieke ontwerpen!

2067_car_seat_covers_VW_Passat-1
2064_car_seat_covers_VW_Passat-1
2072_car_upholstery_VW_Passat-1

Topkwaliteit en stijlvolle stoelhoezen voor uw VW Passat B6!

De VW Passat B6 werd tussen 2005 en 2010 geproduceerd. Het heeft net zoals de B5 een moderner gezicht. Dit model combineert comfort en kracht, maar misschien vindt u het interieur niet mooi en wilt u het verbeteren.

Wilt u iets unieks toevoegen aan uw VW Passat B6? Of misschien wilt u uw interieur beschermen tegen gevaren of beschadigingen?

Koop nu uw speciale stoelhoezen voor de VW Passat B6!

119__Audi_A3-1

Seat-Styler’s VW Passat B6 stoelhoezen zullen de waarde van uw auto verhogen, zonder het gehele interieur aan te tasten! Onze stoelhoezen zullen uw auto niet alleen een geheel nieuw gezicht geven, maar ook de originele stoelen beschermen tegen gevaren als zonlicht, stof of dierenharen.

Met dank aan het OEM-ontwerp zullen onze stoelhoezen perfect passen over uw originele stoelen.

Onze prachtige stoelhoezen zijn beschikbaar voor:

^459615C1611FE4DF299883ECCAF9FAFE07A2E5B86AD2B79FBA^pimgpsh_fullsize_distr

VW Passat B6 3C Berline

^7AE401B27E0B7C438CE342231B78A86C1616E512586CD59E98^pimgpsh_fullsize_distr

VW Passat B6 3C Break

Neem een kijk in onze galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden klantenfoto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. De foto’s hebben wij direct verkregen van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door de unieke ontwerpen!

Geef uw geliefde Passat B7 iets unieks!

De VW Passat B7 is de zevende generatie van Passat. Dit model combineert stijl en robuustheid. Het uiterlijk is verbazingwekkend en het interieur zelfs nog meer!
Misschien wilt u iets unieks geven aan uw B7? Bestel en installeer dan onze premium kwaliteit stoelhoezen om uw Passat B7 te beschermen tegen vuil, vlekken en slijtage.

Kies de juiste optie om het interieur van uw VW Passat B7 te verbeteren!

Seat-Styler’s stoelhoezen zijn de beste optie op de markt! Onze stoelhoezen zijn eenvoudig te installeren en passen perfect over uw originele VW Passat stoelen.

Met dank aan onze op maat gemaakte stoelhoezen, zal uw Passat nog mooier zijn dan van tevoren. Verder zullen de stoelhoezen uw interieur beschermen tegen gevaren als stof, dierenharen, vuil en vlekken.

Wacht niet langer, deze stoelhoezen zijn gemaakt voor u!

Onze stoelhoezen zijn beschikbaar voor de volgende B7 modellen:

Volkswagen-Passat-b7-3c-limousine-sf-1

VW Passat B7 3C Berline

passat-b7-variant-1

VW Passat B7 3C Break

Koop nu uw VW Passat stoelhoezen!

U heeft nog geen idee wat u wilt? Ga voor zekerheid en kies uit een van onze acht geliefde en tijdloze standaard ontwerpen.

U weet precies wat voor ontwerp u wilt voor uw stoelhoezen? Wacht dan niet langer! Maak uw eigen ontwerp en laat het aan de rest van de wereld zien!

Galerij

We hebben reeds vele klantenfoto’s ontvangen met auto’s die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Onze klanten hebben deze foto’s gestuurd als een teken van dank. Twijfel niet om ons uw foto’s te sturen en bekijk onze galerijen om uzelf te inspireren!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze VW Passat Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de VW Passat onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw VW Passat gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw VW Passat te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw VW Passat autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw VW Passat’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze VW Passat autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.