vw logo

Op maat gemaakte stoelhoezen voor VW Golf modellen

 Onze huidige beschikbare Golf modellen

De Volkswagen Golf 1 Cabrio, een tijdloos voertuig

De Volkswagen Golf 1 Cabrio is zowel compact als modern en is de eerste versie van de Golf serie. De Golf werd in 1974 gepresenteerd door het Duitse automerk Volkswagen.

Omdat deze auto oud is, zullen de stoelen van uw voertuig waarschijnlijk versleten zijn. We hebben de oplossing om um autostoelen weer zo goed als nieuw eruit te laten zien!

De best oplossing: Stoelhoezen speciaal ontworpen voor uw VW Golf 1 Cabrio!

1890_seat_covers_VW_Golf

U kunt uw VW Golf 1 nu een uniek en glansrijk voertuig maken! Onze topkwaliteit autostoelhoezen zijn op maat gemaakt om perfect te passen op uw originele VW Golf 1 stoelen.

U kunt kiezen uit onze 8 standaard ontwerpen kiezen, of u kunt een eigen ontwerp maken met behulp van onze configurator.

Bekijk onze VW Golf 1 autostoelhoezen galerij

PENTACON DIGITAL CAMERA
1898_car_upholstery_VW_Golf-1

Nieuw interieur voor uw Volkswagen Golf 3 Cabrio

De Volkswagen Golf 3 is een nakomeling van de Volkswagen Golf 2. Dit model verscheen in de jaren 90 en heeft met de jaren veel geprofiteerd van vele verbeteringen zoals bijvoorbeeld sterkere motoren. Dit voertuig is bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur.

Aangezien de VW Golf 3 al 20 jaar geleden in de verkoop ging, is het interieur vaak verslechterd vanwege factoren als stof, dierenharen of zelfs sigaretgaten!

Is er een manier om de stoelen te beschermen zonder het originele interieur aan te tasten?

Transformeer uw interieur met onze op maat gemaakte autostoelhoezen!

Seat-Styler’s op maat gemaakte stoelhoezen zijn duurzaam en geven het interieur van uw Golf een elegant gezicht. U kunt kiezen uit een van onze klassieke standaard ontwerpen of bouw uw eigen stoelhoezen ontwerp voor uw Volkswagen.

Materialen, kleuren, naden en vele andere details. Onze stoelhoezen hebben dezelfde naden als de originele stoelen waardoor ze perfect passen in uw Golf. Verder zullen ze niet te onderscheiden zijn van echte stoelen.

1905_car_upholstery_VW_Golf

Bekijk onze VW Golf 3 Galerij!

1902_car_upholstery_VW_Golf-1
PENTACON DIGITAL CAMERA

Stijlvolle en topkwaliteit stoelhoezen voor de VW Golf 4!

De VW Golf 4 is een compact voertuig met meer dan 4.920.000 eenheden. Deze auto vervangt de oude Golf 3 en werd tussen 1997 en 2004 verkocht. Het vertegenwoordigt een uiterlijk dat zeer gewaardeerd is en een comfortabel interieur.

Wilt u iets speciaals voor uw Golf 4? Een uitrusting die uw interieur beschermt?

Koop nu unieke stoelhoezen voor uw VW Golf 4!

Exif_JPEG_PICTURE

Seat-Styler’s stoelhoezen gemaakt voor de Golf 4 geven uw interieur een nieuw leven zonder de rest van het interieur te moeten aantasten. De stoelhoezen passen perfect op de originele stoelen.

Onze stoelhoezen geven uw auto niet alleen een heel nieuw gezicht, maar zullen ook uw stoelen beschermen tegen verschillende gevaren als zonlicht, stof of dierenharen.

Bekijk onze VW Golf 4 stoelhoezen galerij

GOLF44-1024x768
ggolf4

Stijlvolle en premium stoelhoezen voor uw VW Golf 5!

De VW Golf 5 is meer dan 5 miljoen keer geproduceerd. Deze auto vervangt de oudere Golf 4 en is vemarkt tussen 2003 en 2008. Het heeft een erg elegant uiterlijk en een comfortabel interieur.

Wilt u uw VW Golf 5’s interieur iets persoonlijks en speciaals geven?

Houd uw interieur stijvol!

Met onze stoelhoezen kunt u het interieur van uw auto vernieuwen, zonder de originele stoelen te verwijderen! Verder zullen onze stoelhoezen uw originele stoelen beschermen tegen slijtage en zullen ze uw auto een compleet nieuw gezicht geven!

Kies uw favoriete ontwerp uit onze 8 klassieke standaard ontwerpen of maak een compleet uniek ontwerp met onze configurator!

Seat-Covers-Audi_A3-1

Neem een kijk in onze VW Golf 5 stoelhoezen galerij

1952_car_upholstery_VW_Golf-1
1985_car_upholstery_VW_Golf-1

Op maat gemaakte stoelhoezen van topkwaliteit

De VW Golf 6 is een compacte sedan met meer dan 2 miljoen eenheden. Deze auto vervangt de oudere Golf 5 en werd tussen 2008 en 2012 vermarkt. Het vertegenwoordigt een erg modern uiterlijk en een erg mooi interieur.

Misschien wilt u uw interieur nog mooier maken? Wilt u het interieur van uw VW Golf 6 iets persoonlijks geven? Bekijk dan onze producten!

Verbeter uw geliefde interieur!

1912_car_upholstery_VW_Golf-1

Seat-Styler’s stoelhoezen voor de Golf 6 geven het interieur meer moderniteit zonder het geheel aan te tasten. De stoelhoezen kunnen erg makkelijk gemonteerd worden over de originele stoelen.

Onze stoelhoezen geven uw auto niet alleen een volledig nieuw uiterlijk, maar zal uw stoelen ook beschermen tegen gevaren als zonlicht, vlekken of dierenharen.

Neem een kijk in onze Golf 6 galerij

1997_car_seat_covers_VW_Golf-1
1985_car_upholstery_VW_Golf

Maak uw Golf 7 uniek!

Modern en topkwaliteit stoelhoezen voor uw VW Golf 7!

Vijf jaar geleden was de bekendmaking van de VW Golf 7. Deze compacte sedan heeft erg veel succes vanwege zijn technologische vooruitgang. Dit model was in 2013 verkozen als auto van het jaar en onderscheidt zichzelf van de andere Golf versies door middel van zijn ontwerp van buiten en binnen.

Wilt u uw VW Golf 7 iets speciaals en unieks geven?

Ontdek onze stoelhoezen voor uw VW Golf 7!

Seat-Styler’s stoelhoezen gemaakt voor de Golf 7 verbeteren het interieur, zonder het geheel aan te tasten. Verder zijn onze stoelhoezen makkelijk te monteren over de originele stoelen.

Onze stoelhoezen zullen uw voertuig niet alleen een exclusief en stijvol ontwerp geven, maar ook uw stoelen beschermen tegen verschillende gevaren als zonlicht, stof en vlekken.

Exif_JPEG_PICTURE

Er zijn nog geen klantenfoto’s van dit model beschikbaar

Wees de eerste en stuur ons foto’s van uw stoelhoezen gekocht bij Seat-Styler en ontvang een speciale verrassing. Ondertussen kunt u onze galerij bekijken met foto’s van tevreden klanten om u te overtuigen!

Bestel nu uw Golf stoelhoezen!

Weet u het nog niet zeker? Kies dan uit een van onze tijdsloze standaard ontwerpen.

Grijp uw kans om uw auto nog unieker te maken! Ontwerp uw stoelhoezen met onze configurator!

Galerij

Onze galerij bestaat voor 100% uit klantenfoto’s met voertuigen die uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Als u nog steeds twijfelt bekijk dan deze foto’s en laat uzelf inspireren! Laat deze foto’s u ervan overtuigen dat wij de perfecte stoelhoezen voor u hebben. We hebben vele foto’s van op maat gemaakte Golf stoelhoezen. Kies uw model!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze VW Golf Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de VW Golf onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw VW Golf gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw VW Golf te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw VW Golf autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw VW Golf’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze VW Golf autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.