Top Beoordeling bij eBay

Jaren lang gewoonweg goede feedback van klanten

Voor lange tijd verkoopt Seat-Styler op maat gemaakte stoelbekleding voor auto’s online. Duizenden modellen van de grootste merken als Audi, BMW, Mercedes, VW en nog veel meer  worden met onze echt lederen, imitatie lederen of imitatie suède uitgerust. Als u een nieuwe look voor uw auto wil, uw vrienden wil imponeren of wanneer u de waarde van uw auto aanzienlijk wil laten stijgen voor de verkoop, zit u bij Seat-Styler aan het goede adres. Wij hebben jaren lange ervaring en bieden u persoonlijk hulp bij het uitkiezen van de juiste uitstraling, materialen en kleuren. Door onze persoonlijke aandacht voor onze klanten, hoge kwaliteit, snelle bezorging en makkelijke montage van onze stoelbekleding, zijn tot noch toe alle klanten van eBay erg tevreden met hun aankoop.

Erkende “Verkoper met top beoordeling” op eBay

Getallen liegen niet. Sinds Seat-Styler op eBay actief is, hebben wij meer dan 1600 zeer positieve klantbeoordelingen ontvangen. Dit is om precies te zijn 100% van alle beoordelingen. De rede hiervoor is erg simpel. “Bij ons is de klant altijd Koning”, zonder uitzonderingen. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat wij officieel “Verkoper met topbeoordeling”.

Hieronder ziet u een aantal beoordelingen van klanten op eBay.de

… en verder:

Het complete beoordelingsprofiel vindt u hier. Hierna komt u door middel van een enkele klik in onze eBay-shop terecht. Vergeet niet dat de allerbeste prijzen voor u stoelbekleding altijd op onze Seat-Styler site te vinden zijn!