Op maat gemaakte autostoelhoezen veilig bestellen – Onze garanties en referenties

Met Seat-Styler maakt u een veilige keuze. Hier vindt u vele meningen van onze klanten over ons bedrijf en meer referenties.

Seat-Styler presenteert zich al jaren succesvol op de markt en biedt op grond van de lange samenwerking met ZACASi de beste opties voor uw op maat gemaakte autostoelhoezen.

Seat-Styler garandeert de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Dit wordt bevestigd door de lange tijd dat wij al op deze markt meedoen. Feedback en opmerkingen vindt u hier beneden en overal op het internet. De meeste van onze nieuwe klanten komen bij ons terecht na aanbeveling van huidige klanten die al hun auto’s hebben laten bekleden met ZACASi autostoelhoezen.

U profiteert ook mee van onze ervaring.

Bekendheid van de Zuid-Duitse krant en televisie

sueddeutsche600

“Stoelhoezen van ZACASi zitten als gegoten”

Het artikel van een van Duitslands grootste kranten over onze stoelhoezen vindt u hier. Ook van de Duitse televisie is ons product bekend. Dit maal bij het RTL autoprogramma van “Grip-Magazine”, waar onze producten vijf van de vijf te behalen punten werden toegekend. Daarnaast zijn onze producten ook te zien geweest bij het Duitse programma “Avontuurlijk leven” van Kabel1 in Duitsland.

3-Jarige productiegarantie

Vanuit de producent  ZACASi, bieden wij drie jaar herstelgarantie bij de aankoop van een van onze lederen stoelhoezen. Deze garantie geldt voor alle stoelhoezen en voor elke materialen. Meer hierover bij:

http://www.seat-styler.de/agb/ .

02-3_years 05-zacasi

Gegarandeerd een perfecte pasvorm

De autostoffeerder ZACASi, en ook Seat-Styler staan garant voor de perfecte pasvorm van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Na een correcte montage geniet u optimaal van de beleving die onze stoelhoezen met zich meebrengen. Vergelijk uw auto met de auto’s van onze klanten in de galerij en laat uzelf overtuigen.

Meer dan 1000 originele klantenfoto’s

Vele klantenfoto’s van volledig uitgeruste voertuigen vindt u in onze galerij. Deze hebben wij als bedankje van onze tevreden klanten ontvangen. Omdat niet iedereen een professionele fotograaf is, kan het zijn dat sommige foto’s van over- of onder belicht zijn. Toch zijn wij onze klanten erg dankbaar voor het mooie gebaar hun gloednieuwe stoelhoezen met ons te delen. Let goed op de OEM-techniek van onze stoelhoezen en laat u overtuigen door de talloze klantenfoto’s.

Gecertificeerd door eBay “Verkoper met top rating”

Wij zijn er trots op lange tijd zeer succesvol onze producten via eBay te verkopen.  Van onze eBay-klanten hebben wij ruim 1500 positieve beoordelingen ontvangen en hiermee eens score van 100% tevredenheid. Seat-Styler heeft zich als enige in de branche als “eBay-Topverkoper” weten te manifesteren. Alleen verkopers met een constant zeer hoog serviceniveau worden hiervoor door eBay beloond.

ebay-einkaufenbeidenbesten

We zijn ook gecertificeerd lid: ebay-geprueft

U vindt ons op eBay onder de volgende naam: visit*seat-styler.com*, of bezoek onze eBay shop direct via de volgende link: http://stores.ebay.de/w-w-w-seat-styler-c-o-m

100% Klanttevredenheid op eBay en meer dan 1500 beoordelingen

Wat zeggen onze eBay-klanten over onze lederen stoelhoezen? Hieronder een aantal voorbeeldbeoordeling van klanten. Deze vindt u ook op onze pagina op eBay.

seatstyler_bewertungen

Volledige bescherming van onze klanten en veilige betaling

Bij Seat-Styler worden uw aankopen door ons kopers-beschermbeleid volledig gedekt. Wij bieden verschillende manieren, waarbij een aanbetaling van 25% verplicht is (dit is ook aangegeven bij uw bestelling). U kunt vooruitbetalen, bij ontvangt, PayPal of overmaken via iDeal.

Garantie met uitgebreide dekking

Bij het naleven van de garantievoorwaarden wordt er gekeken naar het Duitse rechtssysteem, wat natuurlijk overeenkomt met de Europese richtlijnen. U ontvangt het product zoals het op onze website en via het contact tussen beide partijen beschreven is. U heeft het recht tot 6 weken na bezorging het product terug te sturen. Zie de voorwaarden hiervoor onze verkoopsvoorwaarden.

.

Andere referenties

U vindt vele recensies over Seat-Styler op het internet. Zo ook op YATEGE, waar Seat-Styler een score heeft gehaald van 100% klanttevredenheid, onder de klanten van op maat gemaakte stoelhoezen.

seat-styler-yatego-jan2013

Tevredenheidsgarantie inclusief geld-terug-garantie

Voor al onze klanten geldt Seat-Styler-tevredenheidsgarantie: Wij zorgen ervoor dat alle klanten, die onze ZACASi lederen stoelbekleding aanschaffen, 100% tevreden zijn over het product en de service. Dit doen hebben wij tot op heden weten te bereiken en wij zijn vastberaden dit de komende jaren door te zetten. Wij garanderen de perfecte pasvorm en verbeterde uitstraling van uw auto, zoals in onze galerij meermaals te zien in. Wanneer dit niet het geval is, kunt u uw geld terug krijgen. De geld-terug-garantie is zonder compromissen.

Wij vragen onze klanten om feedback en verbeterpunten, zodat wij in de toekomst onze producten en service nog meer kunnen verbeteren. Met uw hulp zorgen wij er voor dat al onze klanten altijd tevreden zullen zijn.

Merkproduct met gegarandeerde beschikbaarheid

Het merk ZACASi bestaat al jaren en biedt voor al haar producten een productiegarantie. Dit houdt in dat alle producten die bij ZACASi zijn aangeschaft, in de toekomst voor een lage prijs kunnen worden nabesteld. Hoewel dit zelden gebeurt, kan het zijn dat door uw hond, kinderen of scherpe of brandende voorwerpen de stoelbekleding wordt beschadigd. In dit geval betaalt u maar een klein deel van de prijs die u in eerste instantie heeft betaald. Dis is zeker een groot deel minder dan u bij uw lokale autostoffeerder of autofabrikant.

Beste prijs garantie van Seat-Styler

Seat-Styler biedt u de beste prijs. Dat is zeker. Kom meer te weten over onze beste-prijs-garantie:

01best-price

Een uitgelezen kans de waarde van uw auto te verhogen

Regelmatig ontvangen wij berichten van autoverkopers die door middel van nieuwe stoelhoezen niet alleen een auto er beter uit laten zien, maar ook de waarde flink verhogen. Dit tot ruim 300% van de waarde van een nieuwe set geïnstalleerde ZACASi stoelhoezen. Dit maakt ons product ook erg interessant voor professionele autodealers, die door de lederen uitstraling de winst sterk zien toenemen.