Onze stoelhoezen onderscheiden zich duidelijk van doorsnee autostoelhoezen

Bij onze autostoelhoezen wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte OEM-ontwerpen. Dit is een van de belangrijkste verschillen met andere stoelbekleders. Dit betekent dat de originele naden van uw autofabrikant worden overgenomen om een zo mooi mogelijk geheel te krijgen. Door deze manier van werken sluiten de twee lagen bekleding perfect op elkaar aan. Hierdoor is de kwaliteit van uw nieuwe autostoelhoezen vergelijkbaar met een origineel van de fabriek.

Bovendien bevat onze autostoelhoezen een zachte antislip laag, waardoor de aansluiting mooi strak wordt afgewerkt en schuiven onmogelijk wordt gemaakt. De hoes past als een tweede huid om de originele bekleding van uw stoel. Naad op naad, en zonderluchtbellen of rimpels.

ZACASi geeft stoelhoezen een nieuwe betekenis

Vaak wordt er door andere aanbieders van op maat gemaakte autostoelhoezen, een product aangeleverd wat van elastisch materiaal is gemaakt en niet beschikt over OEM-naden. Dan kunt u net zo goed een universele hoes voor uw autostoelen kopen.

Let bij het aanschaffen van een van onze hoogwaardige autostoelhoezenen op het voertuig specifieke maten voor de OEM-naden. De hoge kwaliteit van de materialen en de professionele werkwijze garanderen een perfecte pasworm en een lange levensduur. Wanneer u twijfelt, raden wij u aan onze galerij te bezoeken en u over te laten halen door alle prachtige klantenfoto’s.

Uw kennis van stoelhoezen op maat is geschiedenis

Aan meerdere personen werden onze stoelhoezen in auto’s van klanten laten zien. Na een aantal keer proberen en wat vragen gesteld te hebben, gaf 97% van de ondervraagden toe dat ze niet door hadden dat het om stoelhoezen ging. Vele wilden het ook niet geloven tot ze het zelf zagen. De klanten die met hun auto’s op verschillende beurzen door het land hebben gestaan, ervaarden hetzelfde.

Veel van onze klanten geeft aan dat de uitstraling van onze stoelhoezen op maat minsten net zo goed ogen, of soms zelfs beter dan een originele autostoelhoezen van de autofabrikant of van een lokale stoffeerder. Aangezien de buitenste laag van ongeveer gelijk materiaal is gemaakt als andere bedrijven doen, gaat het puur om de perfecte pasvorm, de naden en de kunst van het installeren van de stoelhoezen. U geniet van de voordelen van originele autostoelhoezen vanuit de autofabrikant, maar de nadelen zoals hoge kosten en de tijd die u er aan kwijt bent en de gecompliceerde montage heeft u niet.

Van onze klanten in de autoverkoop krijgen wij regelmatig berichten over de grote verhoging van de waarde van een auto, wanneer deze van kunstlederen of echt lederen bekleding is voorzien. Waardes gebaseerd op ervaring van onze grootste klanten in de omgeving, op het gebied van handel in auto’s, wisten te vertellen dat de waarde van een auto soms met wel 300% van de waarde van de aangekochte sotlehoezen steeg. Dit alleen maar door een installatie van ZACASi autostoelhoezen. Dit maakt ons product ook interessant voor professionele autodealers die de aankoop van dergelijke stoelhoezen als een investering zien die zich goed terugbetaalt.

Wat doet Seat-Styler anders

De ZACASi producten die wij verkopen zijn niet zomaar op maat gemaakte stoelhoezen, maar type-specifiek gemaakte hoezen met OEM-ontwerp, wat er voor zorgt dat de originele naden van de autofabrikant worden overgetrokken voor een perfecte pasvorm. Alle onderdelen van uw auto worden, afhankelijk van uw auto, als 15 tot 20 losse onderdelen geleverd. Het merk ZACASi staat voor pure kwaliteit, het beste vakmanschap en het gebruik van topkwaliteit materialen.

Dit garanderen wij, mits goed geïnstalleerd:

  • Perfecte pasvorm, strakke aansluiting als een tweede huid
  • Hoezen die niet glijden, kreuken of dubbelvouwen
  • Goed zitcomfort
  • Een topresultaat, wat u kunt zien op onze klantenfoto’s
  • Garantie dan het product u zult bevallen en een niet goed, geld terug garantie.
  • En veel meer. Zie onze garanties en referenties.