Skoda_logo

Skoda stoelhoezen met perfecte pasvorm

Kies eenvoudig uw Skoda of maakt gebruik van onze configurator:

Configurator

Skoda Superb Stoelhoezen

  • Superb 2 – 3T: 2008 – 2015

Staat uw auto hier niet tussen?
Vraag ons gerust over uw auto. Wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden.

Klantenfoto’s van Skoda stoelhoezen

Skoda Octavia

De Tsjechische autofabrikant is een van de oudste in de industrie. Auto’s met de welbekende gevleugelde pijl zijn overal ter wereld te zien en zijn jaren lang betrouwbare voertuigen geweest. Wanneer u het interieur van uw Skoda een nieuw uiterlijk wilt geven, bieden wij u de perfecte oplossing.

Van Seat-Styler krijgt u op maat gemaakte stoelhoezen gratis thuisbezorgd. Door de perfecte pasvorm van onze stoelhoezen zal het zich als een tweede huid om uw huidige bekleding vormen. Onze stoelhoezen bieden niet alleen bescherming, maar geven uw Skoda een prachtig nieuw uiterlijk.

Skoda stoelhoezen naar eigen wens

Stoelhoezen dienen niet alleen perfect te zitten, maar ook goed aan te sluiten bij de rest van het interieur van uw Skoda en u persoonlijk in de smaak vallen. Seat-Styler biedt u de mogelijkheid uit vele varianten Skoda stoelhoezen te kiezen. Neem voor uw Skoda één van onze acht geliefde standaardontwerpen van hoogwaardig kunstleer. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en veelal sneller leverbaar dan een individueel ontwerp, zodat u en uw Skoda snel en lang kunnen genieten van de stoelhoezen op maat van Seat-Styler

Kies er voor de stoelhoezen voor uw Skoda zelf te ontwerpen en laat uw creativiteit los in onze configurator. Kies het gewenste materiaal, de kleur hiervan en kies uit onze vele extra opties. Alle stoelhoezen van Seat-Styler zijn voertuigspecifiek en sluiten perfect aan op al uw wensen.

Snel en gemakkelijk Skoda stoelhoezen installeren

In een aantal eenvoudige stappen kunt u Skoda stoelhoezen online bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Net zo gemakkelijk is de installatie. Met behulp van de duidelijke handleiding en instructie-DVD, kunt u met enkele uren uw nieuwe Skoda stoelhoezen aanschouwen.

Bij vragen tijdens het inbouwen helpen wij u graag telefonisch verder.