skoda logo

Upgrade het interieur van uw Skoda Octavia

Lijst van beschikbare Skoda Octavia stoelhoezen

Hoge kwaliteit stoelhoezen voor de Skoda Octavia 1

In de jaren 90 werd de Tsjechische autoproducent Skoda overgenomen door Volkswagen AG. De eerstvolgende auto van Skoda werd toen in 1996 uitgebracht en dit was de Octavia.

De lage prijs en het ruimtelijke interieur bezorgen dit model succes op de automarkt.

U kunt uw Skoda Octavia upgraden met nieuwe stoelhoezen van Seat-Styler.

Het antwoord op al uw vragen is hier: Skoda Octavia 1 anti-vlek stoelhoezen

Car-seat-covers-Audi-A3

U kunt kiezen uit onze 8 standaard ontwerpen of maak uw eigen ontwerp met behulp van onze configurator.

U kunt met onze configurator talloze combinaties maken. Zo kunt u de materialen, de kleuren, de naadkleuren en andere extra’s zoals Royal Step uitkiezen.

Bekijk onze galerij!

We hebben met de jaren duizenden foto’s ontvangen van onze klanten. Neem een kijk in onze galerij om de creatieve ontwerpen te zien en maak vervolgens zelf een!

1801_car_seat_covers_Skoda_Octavia_1-1
1804_car_seat_covers_Skoda_Octavia_1

Op maat gemaakte stoelhoezen voor uw Skoda Octavia 2

De Skoda Octavia 2 is de tweede generatie van de Octavia en werd met zijn brandstofefficiënte motor in maart 2004 op de markt gebracht.

Deze generatie is al bijna 15 jaar op de wegen te vinden, waardoor u misschien uw stoelen en interieur wilt beschermen tegen slijtage.

Maakt u zicht geen zorgen! Met onze Skoda Octavia 2 stoelhoezen bent u zeker!

Het is nu de tijd om stoelhoezen te kopen voor uw Skoda Octavia 2. Met Seat-Styler kunt u het ontwerpen zelf maken door de kleuren, materialen en andere extra’s uit te kiezen.

Met dank aan het OEM-ontwerp kunnen wij bij de productie van de stoelhoezen de afmetingen van uw originele stoelen hanteren. Hierdoor passen onze stoelhoezen perfect over uw originele stoelen.

115_car_upholstery_Audi_A3

Wees de eerste!

Helaas hebben wij nog geen klantenfoto’s van dit model, omdat de Skoda Octavia 2 nieuw is in ons assortiment. Wees de eerste en inspireer andere mensen met uw ontwerp!

BE-the-first-

Een gemakkelijke installatie van uw Skoda Octavia 3 stoelhoezen!

De derde generatie van de Octavia werd in December 2012 uitgebracht. Dit nieuwe moderne Skoda Octavia model heeft een mooi uiterlijk, een comfortabel interieur en biedt een fijne rijervaring. Wilt u het interieur van uw auto nog mooier en comfortabeler maken?

Wij begrijpen dat u uw auto geweldig vindt. Wilt u het interieur van uw Skoda Octavia 3 daarom beschermen?

Verfijn uw interieur!

1396_seat_covers_Mercedes_E-Klasse

Al onze stoelhoezen zijn gemaakt aan de hand van het OEM-ontwerp. Dit betekent dat wij de afmetingen van uw originele stoelen gebruiken bij het productie proces, waardoor onze stoelhoezen altijd perfect passen.

We gebruiken anti-vlek materialen om uw stoelen van extra bescherming te voorzien!

Galerij

Helaas hebben wij nog geen foto’s van dit model, omdat het nog nieuw is in ons assortiment. Kies uit een van onze 8 standaard ontwerpen of maak zelf uw eigen unieke ontwerp en stuur ons uw foto’s van uw Skoda’s interieur!

BE-the-first- (1)

Koop nu uw Skoda Octavia stoelhoezen!

Kies een van onze 8 geliefde standaard ontwerpen.

Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp uw eigen unieke stoelhoezen!

Galerij

Onze galerij bestaat uit klantenfoto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Inspireer uzelf met de unieke stoelhoezen en maak zelf uw eigen ontwerp!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Skoda Octavia Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Skoda Octavia onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Eigen zou het niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Skoda Octavia gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw Skoda Octavia te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Skoda Octavia autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Skoda Octavia’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Skoda Octavia autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.