Seat_logo

Elegante Seat stoelhoezen op maat

Kies uw Seat model uit of maak gebruik van onze configurator voor Seat stoelhoezen:

Configurator

Staat uw auto hier niet bij?
Vraag ons eenvoudig naar uw model. Wij streven er naar ons assortiment constant te vergroten.

Klantenfoto’s van de Seat stoelhoezen

seat-leon-1p-lederausst

Seat Leon

seat-leon-1p-sitzbezueg

Seat Leon

seat-leon-1p-autoschonb

Seat Leon

seat-leon-lederausstatt

Seat Leon

seat-leon-autoschonbezu

Seat Leon

Rust uw Seat uit met een hoogwaardige set stoelhoezen van Seat-Styler. Bij ons kiest u voor uw Seat één van de acht veel verkochte standaardontwerpen, gemaakt van de beste materialen in de auto-industrie. Of u maakt met behulp van onze handige configurator een geheel eigen ontwerp voor uw Seat stoelhoezen. Kies voor echt leder, kunstleer of imitatiesuède. Een combinatie van verschillende materialen is natuurlijk ook mogelijk. Daarna kiest u welke kleur de stoelhoezen krijgen en welke kleur de naden krijgen. Daarna volgt de keuze uit een aantal extra’s en bent u bijna klaar. Bij elke verandering die u maakt verandert het voorbeeld van de configurator mee. Hierdoor ziet u gelijk het resultaat van uw verandering.

Seat stoelhoezen op maat laten maken

Alle stoelhoezen voor uw Seat worden met behulp van OEM-ontwerp gemaakt. Dit houdt in dat de originele naden van de bekleding uit de fabriek worden nagemaakt. Hierdoor past elke set stoelhoezen voor uw Seat als gegoten en is het niet van originele bekleding te onderscheiden. Ongeacht of uw oude bekleding vervangen moet worden of dat u toe bent aan een nieuwe look, u bent bij Seat-Styler aan het juiste adres. Al onze stoelhoezen kunt u helemaal naar wens aanpassen en wordt met de hand, precies op maat voor u gemaakt.

Seat stoelhoezen met ZACASi kwaliteit

Door de nauwe samenwerking met ZACASi, onze producent, bieden wij u op maat gemaakte stoelhoezen voor uw Seat. De eindeloze mogelijkheden uw eigen ontwerp te maken heeft al vele mensen zeer tevreden gesteld. ZACASi staat garant voor het gebruik van uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en strenge kwaliteitseisen.

Met behulp van de bijgevoegde handleiding en montage-DVD kunt u eenvoudig de installatie van de Seat stoelhoezen zelf thuis doen. U laat de huidige bekleding zitten en schuift simpelweg de nieuwe Seat-Styler stoelhoezen er overheen. Wanneer u de handleiding goed volgt, heeft u na enkele uren weer een auto die er gloednieuw uit ziet. Voor de volgende Seat modellen is ZACASi stoelhoezen mogelijk:

  • Stoelhoezen Seat Alhambra
  • Stoelhoezen Seat Ibiza
  • Stoelhoezen Seat Leon

Mocht uw Seat model hier niet tussen staan, stuur ons dan een e-mail. Wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden.

De stoelhoezen voor uw Seat zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze Seat stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of per telefoon.