Renault_logo

Gloednieuwe Renault stoelhoezen

Kies eenvoudig uw Renault type of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Staat uw type Renault hier niet tussen?
Neem gerust contact met ons op over uw type Renault. Wij streven er naar om ons assortiment constant uit te breiden.

Klantenfoto’s van de Renault stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

renault-megane-autositz

Renault
Megane

renault-megane-scho (2)

Renault
Megane

renault-megane-scho (1)

Renault
Megane

renault-megane-sitzbezu

Renault
Megane

renault-megane-sitz (1)

Renault
Megane

De Savoir-Vivre, de Franse trots, vindt men nergens zo terug als in de Renault. De succesvolle R4 wordt als de absolute cultauto gezien en heeft over de hele wereld vele fans. Naast de reguliere personenwagens heeft Renault ook verschillende werkmodellen en natuurlijk de welbekende racerwagens, waarmee meerdere succes zijn geboekt in de Formule-1. Sinds 1995 de Mégane verkrijgbaar en tot op heden, met de derde generatie succesvol.

Renault stoelhoezen

Iedereen weet dat na enige jaren van intensief gebruik, sporen in uw Renault achter blijven. Vlekken van uw kinderen of uw hond en vouwen en scheuren in de bekleding komen vaak  voor. Met uw nieuwe Seat-Styler stoelhoezen op maat zijn al deze zaken verleden tijd. Ook wanneer u op zoek bent naar een speciaal uiterlijk van uw Renault, bent u bij Seat-Styler aan het goede adres.

Ontwerp met behulp van onze configurator eenvoudig en snel uw eigen Renault stoelhoezen op maat. Kies uit onze hoogwaardige materialen als kunstleer, echt leer en imitatielsuède. Daarna bepaald u hiervan de kleuren en de kleur van de naden. Als laatste hoeft u alleen maar uit een aantal extra’s te kiezen en een aantal gegevens van uw Renault in te vullen zodat wij de perfecte pasvrom kunnen garanderen.

Naast het zelf ontwerpen heeft u de keuze uit 8 standaard ontwerpen voor uw Renault stoelhoezen.  Deze zijn van hoogwaardig kunstleer gemaakt en zullen net als onze echt lederen Renault stoelhoezen perfect aansluiten over uw oude stoelhoezen. Door het gebruik van OEM-ontwerpen zorgt onze producent, ZACASi er voor dat alle naden van de nieuwe autostoelhoezen precies over de naden van uw oude stoelbekleding vallen. Hierdoor zullen de nieuwe Renault stoelhoezen als een tweede huid aanvoelen, niet verschuiven en ook niet dubbelvouwen. Breng nieuw leven in uw Renault met de stoelhoezen op maat van Seat-Styler.

Renault stoelhoezen zelf inbouwen

De stoelhoezen voor uw Renault zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze Renault stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.