Peugeot_logo

Perfect passende Peugeot stoelhoezen

Kies eenvoudig uw model of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Staat uw voertuig hier niet bij?
Stel ons gerust vragen met betrekking tot uw model. Wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden

Klantenfoto’s van Peugeot stoelhoezen

peugeot-1007-autositzbe

Peugeot 1007

peugeot-1007-lederausst

Peugeot 1007

peugeot-1007-ledera (1)

Peugeot 1007

peugeot-1007

Peugeot 1007


Wanneer u het interrieur van uw Peugeot nieuw leven wilt inblazen of voor de verkoop van uw auto een hoge prijs wilt krijgen, dan zijn de op maat gemaakte stoelbekledingen voor uw Peugeot van Seat-Styler de perfecte oplossing. In nauwe samenwerking met onze producent ZACASi, bieden wij u eerste klas stoelhoezen aan die met de hand op maat zijn gemaakt. Bij dit productieproces wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen uit de autoindustrie. Om deze redenen is een set nieuwe stoelhoezen van Seat-Styler voor uw Peugeot, niet te onderscheiden van de originele stoelhoezen van uw autoproducent.

Peugeot stoelhoezen zelf ontwerpen

Kies voor uw Peugeot uit één van onze acht populaire standaardmodellen van hoge kwaliteit kunstleer. Deze modellen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en door de hoge vraag hebben wij deze modellen voor vrijwel alle type auto’s op voorraad. Hierdoor zal de bezorgtijd aanzienlijk worden verkleind.

Ook kunt u gebruik maken van onze configurator, waarmee u gemakkelijk uw persoonlijk ontwerp kunt samenstellen voor uw Peugeot stoelhoezen. Kies uit echt leer of kunstleer en bepaal ook zelf de kleur hiervan. Daarna maakt u uw ontwerp helemaal af door de kleur van de naden en een van onze vele extra’s te kiezen. Op deze manier past u de stoelhoezen voor uw Peugeot zo aan dat het aan al uw wensen voldoet.

Stoelhoezen met perfecte pasvorm

Door het nauwkeurig vakmanschap van onze collega’s van ZACASi bieden wij u de perfecte pasvorm voor uw Peugeot stoelhoezen. Ingebedde vulling en meerde onderlagen zorgen er mede met het OEM-ontwerp voor dat onze stoelhoezen altijd perfect passen. De naden worden zo gestikt dat ze precies over de oude naden van uw autobekleding vallen en een strakke tweede huid vormen. Wij garanderen dan ook de perfecte pasvorm voor uw Peugeot stoelhoezen.

Peugeot stoelhoezen zelf inbouwen

De stoelhoezen voor uw Peugeot zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze Peugeot stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of per telefoon.