Opel_logo

Opel Stoelhoezen op maat

Kies eenvoudig uw Opel model of maak gebruik van onze configurator!

Configurator

Staat uw Opel model hier niet bij?
Stel ons gerust vragen over uw Opel model. Wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden.

Klantenfoto’s van de VW stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

opel-astra-f-autoschonb

Opel Astra

opel-astra-h-schonbezue

Opel Astra

opel-calibra-schonbezue

Opel Calibra

opel-tigra-a-autoleder-

Opel Tigra

opel-vectra-b-autositzb

Opel Vectra

U houdt van uw Opel Astra, maar ook als deze door de jaren heen wat verouderd is geworden? Of wilt u uw Opel Vectra graag meer persoonlijkheid geven? Bij Seat-Styler krijgt u Opel stoelhoezen op maat en u hoeft alleen maar te bestellen. In nauwe samenwerking met onze producent ZACASi, bieden wij u hoogwaardige stoelhoezen aan die vanwege de perfecte pasvorm nauwelijks te onderscheiden zijn van de originele stoelbekledingvan uw autofabrikant. Met een aantal eenvoudige stappen kunt u uw persoonlijk ontworpen stoelhoezen op maat laten maken.

Voor de volgende Opel modellen koopt u hier uw stoelhoezen:

Hoogwaardige materialen en vakwerk

Bij de productie van onze producten hebben wij onze persoonlijke en enige producent, ZACASi. ZACASi is specialist op het gebied van bewerken van leder en vormen van kunstleder en gebruikt hiervoor uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen. Deze visie weerspiegelt zich in de eindproducten en de technieken die gebruikt worden bij de productie. Schuivende stoelhoezen, kreukels en vouwen in de bekleding van uw auto behoren vanaf nu tot de verleden tijd.

Opel stoelhoezen naar persoonlijk ontwerp

Bij Seat-Styler kiest u tussen talrijke variaties in ontwerpen. Kies voor uw Opel een van onze acht populaire standaard ontwerpen, gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Vanwege de hoge vraag naar onze standaard ontwerpen voor Opel, hebben wij deze veelal op voorraad voor alle typen auto’s uit ons assortiment. Hierdoor kan de bezorgtijd verkleind worden tot wel 5 werkdagen na aanbetaling!

Met behulp van onze configurator krijgt u de kans uw eigen ontwerp te maken voor de stoelhoezen van uw Opel. De stoelhoezen voor uw Opel worden uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit leer, kunstleer of een combinatie van de verschillende materialen. Ook de kleur van de naden, patronen en vele andere extra’s bepaalt u zelf.

Voor zowel onze standaard modellen als voor een persoonlijk ontwerp geldt dat alle autostoelhoezen met OEM-ontwerp gemaakt worden. Hierdoor vallen de nieuwe naden precies over de oude naden van uw Opel en zal uw nieuwe stoelhoezen perfect aansluiten.

Opel stoelhoezen op maat zelf monteren

De stoelhoezen van Seat-Styler is zo gemaakt dat u het zelf kunt installeren. Dankzij het praktische bevestigingssysteem is dit eenvoudig te doen, zelfs voor de minder handige personen onder ons. Volg eenvoudig de instructies in de handleiding en de begeleidende montage-DVD en u kunt uw eigen creatie spoedig aanschouwen. Omdat een aantal onderdelen van uw auto nogal groot zijn, raden wij u aan deze klus met twee personen te doen. Op deze manier bent u binnen vier uur klaar en kan uw Opel met een gloednieuw uiterlijk weer de weg op.

Mocht u alsnog vragen hebben over de montage van uw stoelhoezen in uw Opel, dan kunt u ons per e-mail of telefoon bereiken.

Werp ook een blik op onze galerij en zie precies hoe onze andere klanten deze klus hebben geklaard. Alle lederen stoelhoezen van Seat-Styler zijn per type auto op maat gemaakt en binnen een halve dag te installeren.