opel logo

Elegante stoelhoezen voor uw Opel Astra

Onze beschikbare Opel Astra modellen

De Opel Astra F – Een moderne revolutie!

Sinds de Opel Astra als opvolger van de Cadette begin jaren 90 op de markt kwam, is dit model niet meer van de straat weg te denken. Elke generatie heeft nieuwe innovaties en een eigen stijl. Dit geldt voor de driedeur, vijfdeur en zelfs de station wagon.

Bescherm het interieur van uw Opel Astra F met onze anti-vlek stoelhoezen.

Seat-Styler’s stoelhoezen zijn precies wat u nodig hebt!

Seat-Covers-Mazda_MX-5_NC

Koffievlekken, zonlicht en slijtage zijn verleden tijd dankzij onze autostoelhoezen!

Onze stoelhoezen beschermen de originele stoelen van uw Opel Astra F en geven uw interieur een glans die het mistte!

Wij produceren elke stoelhoes met precisie door alleen de hoogste kwaliteit aan materialen te gebruiken. Hierdoor garanderen wij een geweldig lederoptiek en stoelhoezen die voor langere termijn te gebruiken zijn.

Neem een kijk in onze Opel Astra F fotogalerij!

Onze Opel Astra F galerij bestaat uit foto’s die wij direct ontvangen hebben van onze klanten. Inspireer uzelf met de creatieve ontwerpen!

1491_car_seat_covers_Opel_Astra
1486_seat_covers_Opel_Astra

Een stijlvol interieur voor uw Opel Astra G

De vierde generatie van de Opel Astra werd tussen 1998 en 2004 geproduceerd en werd de meest brandstof efficiënte Astra. Deze generatie stal vele harten met zijn gepolijsde interieur en gemakzame uiterlijk.

De stoelen in de Opel Astra G zijn stevig, maar toch comfortabel. Wilt u uw stoelen in een perfecte conditie behouden?

Ademende stoelhoezen voor de Opel Astra G

Onze stoelhoezen zijn niet alleen duurzaam, maar zijn ook gemaakt van topkwaliteit materialen die hitte en koelte kunnen verdragen.

Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit onze 8 standaard ontwerpen, of om uw eigen ontwerp te maken met behulp van onze configurator!

SONY DSC

Meer inspiratie kunt u vinden in onze galerij!

Onze galerij bestaat uit een collectie van duizenden foto’s die wij ontvangen hebben van onze tevreden klanten. We verheugen ons erop ook foto’s van u te ontvangen!

Opel Astra H stoelhoezen die maximale bescherming voorzien

De uitgave van de vijfde generatie van Astra was in het begin van 2004. De Astra H werd gelijk erg populair vanwege zijn elegante interieur en een nieuw uiterlijk!

Wilt u uzelf onderscheiden met uw Opel Astra H?

Perfect passende stoelhoezen

371_car_seat_covers_Audi_A4

Door te kiezen voor onze stoelhoezen beschermt u de originele stoelen en geeft u uw auto een geheel nieuw gezicht!

Alle onze stoelhoezen zijn gemaakt door middel van het OEM-ontwerp. Dit ontwerp volgt de originele naden, waardoor onze stoelhoezen perfect over uw originele stoelen heen passen!

Is dit nog steeds niet genoeg voor u? Neem een kijk in onze galerij!

Duizenden foto’s van onze loyale klanten wachten op u om bekeken te worden. Laat uzelf inspireren en ontwerp uw eigen stoelhoezen.

Breng de glans terug in uw Opel Astra J

De zesde generatie (J) van de Opel Astra werd tussen 2009 en 2015 geproduceerd. Deze generatie stond bekend om zijn uitvoerbaarheid en brandstofefficiëntie en werd dan ook snel populair. Indien u een van de gelukkige eigenaren bent van deze auto, bieden wij u stoelhoezen aan om uw auto nog beter te maken!

Bescherm de originele stoelen van uw Opel Astra J om de wederverkoop waarde van uw auto te verhogen!

Duurzame op maat gemaakte stoelhoezen

Met onze stoelhoezen kunt u het interieur van uw Opel Astra J vernieuwen zonder de originele stoelen aan te tasten! Verder zullen onze stoelhoezen uw originele stoelen beschermen tegen zonlicht, kleurvervaging en andere tekens van langdurige gebruik.

Kies uw favoriete ontwerp uit onze 8 klassieke standaard ontwerpen en maak een compleet uniek ontwerp met onze configurator!

Seat-Covers-Audi_A3-1

Wees de eerste!

Helaas hebben wij nog geen klantenfoto’s van de Opel Astra J. Wees de eerste en stuur ons uw autofoto’s en ontvang een mooie verrassing!

Bestel nu uw Opel Astra stoelhoezen!

Indien u zoekt naar iets eenvoudigs, kijk dan naar onze standaard ontwerpen.

Zorg ervoor dat uw auto uniek is en maak uw eigen creatieve stoelhoezen ontwerp met behulp van onze configurator!

Galerij

We hebben reeds vele foto’s ontvangen van onze tevreden klanten, die dit als een teken van dank deden!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Opel Astra Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Opel Astra onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Opel Astra gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw Opel Astra te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Opel Astra autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Opel Astra’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Opel Astra autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.