Mini_logo

Top kwaliteit stoelbekleding voor Mini

Kies eenvoudig uw Mini model of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Staat uw Mini model hier niet bij?
Vraag ons gerust naar uw Mini model. Wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden.

Klantenfoto’s van de Mini stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

mini-austin-schonbezug-

Mini Mayfair

mini-austin-sitzbezug-3

Mini Mayfair

mini-cooper-autoschonbe

Mini Cooper

mini-cooper-sitzbezuege

Mini Cooper

De Mini Cooper de klassieker onder de Mini’s, is van zichzelf een uniek voertuig. Als echte stadsauto is hij niet alleen erg praktisch, maar heeft deze auto ook een ontzettend charismatische uitstraling door het originele ontwerp. Met de juiste stoelbekleding voor uw Mini kunt u deze uitstraling naar eigen keuze aanpassen zodat deze perfect past bij de kleuren van uw Mini. Individueel ontworpen, professionele productie en eersteklas kwaliteit is iedere set stoelbekleding van Seat-Styler.

Top kwaliteit lederen uitstraling dankzij OEM-ontwerp

Bij de bestelling van uw Mini Cooper stoelbekleding bij Seat-Styler hoeft u zich geen zorgen te maken over inferieure kwaliteit van de bekleding ten opzichte van het elegante ontwerp van deze auto. Door de nauwe samenwerking met ZACASi, onze producent, zijn wij niet alleen in staat u de allerbeste kwaliteit van materialen te bieden, maar ook de perfecte pasvorm, die nauwelijks van originele stoelbekleding te onderscheiden is. U geniet tegelijkertijd van een lagere prijs, en de mogelijkheid zelf het ontwerp voor uw Mini te creëren. Start de configurator en stel u stoelhoezen gelijk samen om uw Mini een upgrade te geven.

Mini stoelhoezen zelf inbouwen

De stoelhoezen voor uw Mini zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze Mini stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of per telefoon.