Op maat gemaakte Mercedes Vito stoelhoezen

Klantenfoto’s van de Mercedes stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

Mercedes E-Klasse autostoelhoezen

Mercedes Vito w639




Bestel nu stoelhoezen voor uw Mercedes!

Kies eerst het ontwerp! In de volgende stap vragen wij om details van uw auto.

Autostoelhoezen bekleden met leer

Kies eenvouwdig een van onze acht populaire standaard ontwerpen!

Autostoelhoezen bekleden

Stel hier uw persoonlijke ontwerp samen. Hier vindt u ook alle prijzen.

De Mercede Vito behoort tot de V-Klasse, die in 1996 op de markt werd gebracht. De Mercedes Vito is de transporter van de V-Klasse en is populair als vervoerder voor het bedrijfsleven. Hij onderscheidt zich van de Mercedes Viano door de wat eenvoudigere uitrusting, veranderingen in de carrosserie en de andere buitenspiegel. Daarnaast wijken de wielbasis, lengte en hoogte van de Mercedes Vito af van de Viano.

Er zij meerdere varianten verkrijgbaar van de Mercedes Vito, die ook voor een verschillend aantal personen bedoeld zijn. Zo zijn de 3-zits, 6-zits en de 9-zits veelgebruikte varianten. Daarnaast heeft Mercedes Vito ook nog de praktische vakantiemodellen Vito F en Vito Marco polo ontwikkeld.

Zacasi stoelhoezel op maat

Ongeacht of uw Mercedes Vito wordt gebruikt voor personenvervoer of in het bedrijfsleven, bij Seat-Styler krijgt u op maat gemaakte Mercedes Vito stoelhoezen. De bekleding wordt geproduceerd door ZACASi, onze exclusieve Duitse producent. ZACASi maakt gebruik van OEM-ontwerpen waardoor de nieuwe Mercedes Vito stoelhoezen als een tweede huid over de huidige bekleding passen en alle naden perfect aansluiten op de originele naden.

Kies voor uw Mercedes Vito stoelhoezen een van onze 8 populaire standaard ontwerpen, gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Deze ontwerpen zijn sneller leverbaar omdat deze veelal op voorraad zijn door de hoge vraag.

Ook kunt u eenvoudig zelf een ontwerp voor uw Mercedes Vito maken met behulp van onze configurator. Voer de gewenste materialen, kleuren en extra’s in en zie direct in onze configurator hoe uw ontwerp er uit komt te zien. Bij elke toevoeging zal het resultaat veranderen en zal de daarbij behorende prijs zichtbaar zijn. Ook in onze galerij vindt u vele foto’s van het resultaat van Seat-Styler stoelhoezen.

Mercedes Vito stoelhoezen zelf inbouwen

De stoelhoezen voor uw Mercedes zijn gemaakt voor zelfinbouw. Met behulp van een duidelijke handleiding en een extra montage-DVD kunt u binnen vier uur uw stoelhoezen inbouwen.

Heeft u nog vragen over onze Mercedes Vito stoelhoezen, autostoelhoezen in het algemeen of andere producten, neem dan gerust contact met ons op via email of telefoon.