Mercedes_logo

Mercedes stoelhoezen op maat

Kies eenvoudig uw Mercedes model of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Staat uw Mercedes hier niet tussen?
Vraag gerust naar uw model. wij streven er naar ons assortiment constant uit te breiden

Klantenfoto’s van de Mercedes stoelhoezen

Mercedes stoelhoezen

190er

Mercedes stoelhoezen

C-Klasse

Mercedes stoelhoezen

CL203

Mercedes autostoelhoezen

E-Klasse

Mercedes autostoelhoezen

E-Klasse

Montagevideo van ZACASi Mercedes C-Klasse W203 T-Model

Mercedes behoort al jaren tot een van de meest populaire auto‘s ter wereld. Bij Mercedes worden innovatieve techniek, een elegant uiterlijk en een hoog rijcomfort met elkaar verbonden. De geschiedenis en de mythe rondom Mercedes-Benz is zeer interessant met onder andere de “silver Arrows” uit de racegeschiedenis en de iconische 300 SL uitvoering met zeer ongebruikelijke vleugeldeuren. Dankzij de rijke geschiedenis mag elke eigenaar van een Mercedes-Benz trots zijn, en met behulp van Seat-Styler kunt u er echt iets speciaals van maken. Wij bieden op maat gemaakte stoelbekleding met een exclusieve lederen uitstraling voor uw Mercedes. Perfect passende bekleding van kunstleer, imitatiesuède en echt leder geven het interieur van uw auto een nieuwe uitstraling.

Kies voor uw Mercedes de stoelhoezen die het best bij u en uw auto passen. Alle modellen die worden aangeboden door Seat-Styler, worden met behulp van OEM-ontwerpen gemaakt. Dit betekent dat uw nieuwe Mercedes stoelhoezen perfect zullen aansluiten over uw huidige bekleding. Zelfs de naden komen precies overeen met de naden van uw autofabrikant. Hierdoor zal het uiterlijk geheel authentiek zijn. Andere stoelbeschermers of stoelbekleding voor uw Mercedes zullen nooit hetzelfde kunnen bieden.

Bij Seat-Styler kiest u tussen een van onze acht populaire standaardontwerpen, met aantrekkelijke prijzen, of ontwerp geheel zelf uw Mercedes stoelhoezen. Kies zelf de materialen, kleuren en vele extra’s. Wanneer u altijd al lederen bekleding voor uw Mercedes heeft willen hebben, maar bekleding van uw autofabrikant is te duur? Dan biedt Seat-Styler u een perfect passend alternatief dat nauwelijks te onderscheiden valt van originele bekleding. Wanneer u inspiratie nodig heeft voor uw eigen ontwerp of onze standaard ontwerpen wilt bekijken, ga dan naar onze galerij. Hier zijn duizenden foto’s te zien van tevreden klanten.

De klassieker: Lederen stoelen voor Mercedes modellen met standaardontwerpen

De meest populaire en meest verkochte ontwerpen zijn verkrijgbaar bij onze standaardontwerpen. De gehele bekleding wordt door onze producent ZACASi geproduceerd van uitsluitend hoge kwaliteit materialen. Kunstleer is niet alleen heel eenvoudig schoon te houden, maar ook robuust en zal het interieur van uw auto een flinke boost geven. Onze standaardmodellen zijn zorgvuldig samen gesteld zodat deze in vrijwel elke Mercedes zullen passen. Door de hoge vraag naar deze modellen, hebben wij vele standaardontwerpen voor Mercedes stoelhoezen op voorraad. Hierdoor kan de bezorgtijd afnemen tot wel 4 dagen.

Voor individualisten: Creëer unieke Mercedes stoelhoezen met de configurator

Wanneer op zoek bent naar die ene speciale stijl voor uw Mercedes, kunt u nu zelf Mercedes stoelhoezen met de Seat-Styler configurator ontwerpen. Hier heeft u een zeer grote hoeveelheid aan mogelijkheden om uw Mercedes naar wens te ontwerpen. Kies tussen kunstleer of echt leer, of voor imitatiesuède. Hierna kiest u de gewenste kleuren van de materialen uit, voor de binnen- en buitenvlakken van uw bekleding. Ook de kleur van de naden bepaalt u zelf. Als laatste kunt u nog vele extra’s toevoegen, zoals perforaties in het materiaal of verschillende patronen. Al onze Mercedes stoelhoezen passen perfect en zorgen voor een authentieke uitstraling voor de Mercedes modellen:

  • Mercedes C-Klasse
  • Mercedes E-Klasse
  • Mercedes 190er W201

Comfort in uw droomauto: Lederen stoelbekleding van ZACASi

Bij onze producten gaat het niet zomaar over standaard Mercedes stoelhoezen. Alle producten zijn perfect op maat gemaakt en zullen precies aansluiten op de bekleding van uw autofabrikant uit Stuttgart. Om het verschuiven van de bekleding, kreukels en vouwen te voorkomen, maakt ZACASi gebruikt van een speciale onderlaag dit volledig uitsluit. Mede hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm voor al onze Mercedes stoelhoezen.