mercedes logo

Op maat gemaakte stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse

 Onze huidige beschilbare Mercedes C-Klasse modellen

De Mercedes C-Klasse 202 – Een betrouwbare klassieker!

De C-Klasse van Mercedes-Benz is een compacte auto die geproduceerd werd tussen 1993 en 2000. Dit Mercedes model is erg beroemd wereldwijd. Inclusief de voorganger, de Mercedes 190, zijn er meer dan 10 miljoen auto’s van dit model verkocht sinds 1982.

Van de VS tot China, de C-Klasse behoort tot de meest populaire auto’s ooit. Echter kan het interieur van uw mooie auto met tijd gaan slijten. Hoe kunt u uw stoelen weer vernieuwen?

De Mercedes C-Klasse 202 stoelhoezen van Seat-Styler zijn de oplossing!

142_car_upholstery_Audi_A4-1

Met onze stoelhoezen kunt u uw Mercedes C-Klasse 202 een moderne klassieker maken! Onze Mercedes C-Klasse 202 stoelhoezen zijn niet alleen elegant en modern, maar ook van topkwaliteit en op maat gemaakt. U zult ze geweldig vinden!

U heeft de mogelijkheid een model te kiezen uit onze 8 standaard ontwerpen of een eigen unieke ontwerp te maken met behulp van onze configurator.

Onze stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

BE-the-first-

Mercedes C-Klasse s202

1240_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Mercedes C-Klasse w202

Wilt u meer foto’s zien? Bekijk onze galerij!

Een collectie van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Laat uzelf inspireren door ons unieke ontwerp en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Nieuw interieur voor uw Mercedes C-Klasse 203

De Mercedes C-Klasse w203 is een auto geproduceerd door Mercedes-Benz tussen 2000 en 2006. Het uiterlijk is elegant en het interieur is zowel comfortabel als verbazend. Echter kan het interieur met de tijd gaan slijten. Als u uw interieur wilt vernieuwen en uw huidige stoelen wilt beschermen

dan kunt uw kiezen voor onze op maat gemaakte stoelhoezen, die uw auto een blikwerper maken! Hoe zou u uw interieur eruit willen laten zien?

Transform uw interieur met onze op maat gemaakte stoelhoezen!

Met onze stoelhoezen, speciaal gemaakt voor de Mercedes C-Klasse 203, kunt u uw interieur vernieuwen zonder het geheel volledig aan te tasten!

Met dank aan het OEM-ontwerp zullen onze stoelhoezen als een tweede huid passen op uw originele stoelen. Kies uit onze 8 standaard ontwerpen of wordt zelf een ontwerpen en maak een uniek ontwerp met onze configurator.

214_car_seat_covers_Audi_A4-1

Onze stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Mercedes C-Klasse W203

1249__Mercedes_C-Klasse-1

Mercedes C-Klasse S203

Wilt u meer foto’s zien? Bekijk onze galerij!

Een collectie van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Laat uzelf inspireren door ons unieke ontwerp en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Moderne stoelhoezen van topkwaliteit voor uw Mercedes C-Klasse 204!

Geniet van de rijervaring en het gevoel van veiligheid op de weg in de Mercedes C-Klasse 204.

Bij Seat-Styler vindt u op maat gemaakte stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse. Onze producent ZACASi produceert alle stoelhoezen met leder optiek of echt leder en hanteert het OEM-ontwerp.

Wilt u uw auto iets speciaals geven?

Speciale stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse!

371_car_seat_covers_Audi_A4

De stoelhoezen van Seat-Styler voor de Mercedes C-Klasse zullen uw gehele interieur veranderen! Onze stoelhoezen zullen uw auto niet alleen een geheel nieuw gezicht geven, maar ook uw stoelen beschermen.

Met dank aan ons OEM-ontwerp zullen onze stoelhoezen perfect passen op uw originele stoelen.

Onze stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse 204 zijn beschikbaar voor de volgende modellen:

1366_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Mercedes C-Klasse W204

1374_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Mercedes C-Klasse S204

Wilt u meer foto’s zien? Bekijk onze galerij!

Een collectie van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Laat uzelf inspireren door ons unieke ontwerp en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Laat uw Mercedes CL 203 uniek zijn!

De Mercedes CL 203 is een natuurlijke blikwerper omdat zijn besturing, prestaties en eigenschappen grandioos zijn. Het is een verbazingwekkend voertuig dat veel lof krijgt. Verder is het een comfortabele auto met een fijne ervaring.

Wilt u uzelf onderscheiden en uw auto simpelweg een persoonlijke tint geven?

Houd uw interieur stijlvol!

Met onze stoelhoezen kunt u het interieur vernieuwen zonder de originele stoelen te verwijderen! Verder zullen onze stoelhoezen uw originele stoelen beschermen tegen slijtage en zullen ze uw auto een compleet nieuw gezicht geven!

Kies uw favoriete ontwerp uit onze 8 standaard ontwerpen of maak een compleet uniek ontwerp met behulp van onze configurator!

Seat-Covers-Audi_A3-1

Onze stoelhoezen voor de Mercedes CL 203

1378_car_upholstery_Mercedes_CL

Mercedes CL 203

Maak uw Mercedes CLK nog luxueuzer!

De Mercedes-Benz CLK is een luxueuze sportcoupé van Mercedes-Benz. De auto is sinds 1997 (modeljaar 1998) op de markt en is in 2003 compleet hertekend.

Opvallend voor het eerste model is dat de auto gebouwd was op het onderstel van de C-Klasse (1993-2001) maar het uiterlijk had van de E-Klasse (1996-2002).

Heeft u de wens om uw CLK nog luxueuzer te maken?

Maak het interieur weer nieuw!

U kunt slijtage tegen gaan en uw originele stoelen beschermen met onze stoelhoezen. Grijp deze kans om uw interieur te vernieuwen zonder het geheel volledig aan te tasten!

Kies uw favoriete ontwerp uit onze 8 standaard ontwerpen of maak een compleet uniek ontwerp met behulp van onze configurator!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze stoelhoezen voor de Mercedes CLK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mercedes CLK

Bestel nu uw Mercedes C-Klasse stoelhoezen!

Weet u nog niet wat u wilt? Kies een van onze tijdsloze standaard ontwerpen.

Neem deze mogelijkheid voor nog uniekere stoelhoezene! Ontwerp uw eigen stoelhoezen met onze configurator!

Galerij

We hebben reeds vele klantenfoto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse. Kies uw auto model!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Mercedes C-Klasse Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Mercedes C-Klasse onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, da gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Mercedes C-Klasse gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om uw ideale autostoelhoezen voor uw Mercedes C-Klasse te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Mercedes C-Klasse autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Mercedes C-Klasse interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Mercedes C-Klasse autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.