Mazda_logo

Mazda stoelhoezen van hoge kwaliteit

Kies eenvoudig uw model of maak gebruik van onze configurator:

Configurator

Mazda 6 Stoelhoezen

  • GJ/GY: sinds 2012

Staat uw model hier niet tussen?
Stel ons gerust vragen over uw model. Wij streven er namelijk naar ons assortiment constant uit te breiden en kunnen u allicht toch van dienst zijn.

Klantenfoto’s van de Mazda stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

mazda-mx5-autositzbezue

Mazda MX-5

mazda-mx5-ledersitze-39

Mazda MX-5

mazda-mx5-schonbezuege-

Mazda MX-5

mazda-mx5-schonbezu (1)

Mazda MX-5

mazda-mx5-sitzbezuege-3

Mazda MX-5

De voertuigen van de Japanse autofabrikant zijn zo populair door hun veelzijdigheid. Het interieur kan vaak nog een upgrade gebruiken met nieuwe bekleding bijvoorbeeld, om zo alles uit de auto te halen. Perfect aansluitende Mazda stoelhoezen, gemaakt volgens OEM-ontwerpen geven u de mogelijkheid deze upgrade zelf te doen.

Bij Seat-Styler bestelt u op maat gemaakte en voertuig specifieke stoelhoezen van de hoogste kwaliteit. Door het gebruik van OEM-ontwerpen sluiten de naden van uw nieuwe en uw oude stoelhoezen perfect op elkaar aan, waardoor luchtbellen, vouwen en kreukels niet kunnen ontstaan. De speciale onderlaag van onze stoelhoezen zorgt voor een strakke uitstraling van uw Mazda. Schuivende stoelhoezen behoren vanaf nu tot het verleden.

Voor de volgende Mazda modellen hebben wij op maat gemaakte stoelhoezen:

  • Stoelhoezen Mazda CX-5
  • Stoelhoezen Mazda MX-3
  • Stoelhoezen Mazda MX-5
  • Stoelhoezen Mazda MX-6

Standaard ontwerp of zelf ontwerpen

Kies voor uw Mazda een van onze 8 populaire standaard modellen van hoogwaardig kunstleer. Deze worden geleverd in de kleuren zwart, grijs, beige, wit, of een combinatie van twee kleuren. Door de hoge vraag naar deze ontwerpen hebben wij voor de Mazda een aantal modellen op voorraad waardoor de levertijd aanzienlijk verkort wordt.

Ook kunt u geheel zelf een ontwerp voor uw Mazda samenstellen door gebruik te maken van onze configurator. Kies eenvoudig uit de kwalitatief hoogwaardige materialen van ZACASi. Kies uit kunstleer, imitatiesuède, echt leer of een combinatie van twee materialen. Daarna bepaalt u de kleuren en eventuele extra’s. Uw stoelhoezen op maat zullen uiterlijk vier weken na betaling, gratis bij u thuis worden bezorgd.