Mazda_logo3

Perfect passende stoelhoezen voor uw Mazda MX-5

Lijst van beschikbare Mazda MX-5 autostoelhoezen

De Mazda MX-5 NA – Gemakkelijk en betrouwbaar

De Mazda MX-5 kwam eind jaren 80 uit. Dit model bracht een ware revolutie teweeg in de industrie!

Echter is dit model vandaag de dag verouderd omdat het al meer dan 25 jaar geleden uitkwam. Hierdoor bent u wellicht opzoek naar een upgrade van het interieur.

De beste oplossing hier is: Mazda MX-5 NA stoelhoezen van Seat-Styler!

1371_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse

Met Seat-Styler’s op maat gemaakte Mazda MX-5 stoelhoezen van topkwaliteit kunt u het interieur van uw auto significant verbeteren en daarnaast ook de originele stoelen beschermen tegen slijtage.

U kunt uw gewensde model kiezen uit onze 8 klassieke standaard ontwerpen, of u kunt een eigen uniek ontwerp maken met behulp van onze configurator.

Bekijk onze galerij!

We hebben reeds duizenden foto’s direct ontvangen van onze klanten. Neem een kijk in onze galerij en zie de creatieve ontwerpen!

1178_car_upholstery_Mazda_MX-5_NANB-1
1186_seat_covers_Mazda_MX-5_NANB-1
1188_car_upholstery_Mazda_MX-5_NANB-1

Heb weer plezier in het rijden van uw Mazda MX-5 NB!

De Mazda MX-5, de tweede generatie van de MX-5 klasse, heeft een krachtigere motor dan zijn voorganger.

Aangezien dit model ongeveer 20 jaar geleden uitgekomen is, kan het interieur verouderd zijn. Seat-Styler biedt u de mogelijkheid het interieur van uw auto te verbeteren!

Geen zorgen! Wij hebben Mazda MX-5 NB stoelhoezen voor u!

Met Seat-Styler heeft u de mogelijkheid de stoelhoezen voor uw Mazda MX-5 NB zelf te ontwerpen. U heeft de keuze uit vele kleuren, materialen en andere extra’s.

Met behulp van het OEM-ontwerp, gebruiken wij de originele afmetingen van uw stoelen, waardoor onze stoelhoezen perfect passen in uw auto.

57_car_seat_covers_Audi_A3-1

Bekijk onze Mazda MX-5 NB Stoelhoezen Galerij

We hebben een galerij met klantenfoto’s. Inspireer uzelf met onze fotocollectie van de Mazda MX-5 NB!

1194_car_seat_covers_Mazda_MX-5_NANB
Traveler
1196_seat_covers_Mazda_MX-5_NANB

Topkwaliteit stoelhoezen voor uw Mazda MX-5 NC!

De Mazda MX-5 NC is de derde generatie van MX klasse. De productie begon in 2005 en de MX-5 NC werd in Japan uitgeroepen tot auto van het jaar.

Wilt u het interieur van uw MX-5 NC beschermen?

Maak het interieur van uw Mazda MX-5 NC anders!

Seat-Covers_Ford_Focus_3

Onze stoelhoezen zijn gemaakt van anti-vlek leder om uw originele stoelen te beschermen.

Alle stoelhoezen van Seat-Styler zijn bedoeld voor doe-het-zelf installatie. Dit is niet zo ingewikkeld als het klinkt. U ontvangt een handleiding en DVD bij uw bestelling, waardoor zelfs complete beginners de installatie zonder moeite kunnen doen. Als u nog vragen heeft staan wij graag klaar om u te helpen.

Neem een kijk in onze Mazda MX-5 NC galerij

Inspireer uzelf met onze foto’s van Mazda MX-5 NC autostoelhoezen.

1208_car_upholstery_Mazda_MX-5_NC
1198_car_upholstery_Mazda_MX-5_NC-1
1205_car_upholstery_Mazda_MX-5_NC

Koop nu uw Mazda MX-5 stoelhoezen!

Kies uit een van onze 8 geliefde standaard ontwerpen.

Laat uw fantasie te gang gaan en ontwerp uw eigen stoelhoezen!

Galerij

Onze galerij bestaat uit klantenfoto’s van voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Bekijk de stoelhoezen en inspireer uzelf!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Mazda MX-5 Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Mazda MX-5 onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Mazda MX-5 gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw Mazda MX-5 te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Mazda MX-5 autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Mazda MX-5’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Mazda MX-5 autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.