Lederen autobekleding op maat van Seat-Styler

Bij Seat-Styler heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende materialen en ontwerpen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de lederen bekleding voor uw auto zelf te ontwerpen. U kunt uw voorstoelen en uw achterbank met lederen autobekleding op maat bekleden, al vanaf 349 euro (complete set incl. voor- en achterzittingen). Wij bieden dit voor vele verschillende automodellen aan.

Uw voordelen:

Effect van echt lederen autobekleding op maat

Alle vormen van uw huidige zitting blijven behouden

Perfecte pasvorm, zonder te glijden of te kreuken

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw auto? Dan bent u bij Seat-Styler aan het juiste adres. Bij Seat-Styler krijgt u lederen autobekleding op maat, aangepast aan uw auto. Daarnaast heeft u de mogelijkheden om één van onze 8 standaardontwerpen te kiezen of zelf uw creativiteit te gebruiken in onze configurator. Geef uw auto een persoonlijke uitstraling door met behulp van de configurator zelf te bepalen hoe uw lederen autobekleding op maat er uit komt te zien.

Haal meer uit uw lederen autobekleding

Bij een auto die er in zijn geheel goed uitziet, hoort naast een mooie carrosserie, ook mooie autobekleding. Het veelvuldig in- en uitstappen kan tot lelijke slijtageplekken op uw autobekleding leiden. Door Seat-Styler stoelhoezen te gebruiken zult u deze slijtageplekken niet meer zien en geeft u zelfs oudere automodellen weer een geheel nieuwe uitstraling.

Met onze stoelhoezen hoeft u de originele autobekleding niet te verwijderen en installeert u de Seat-Styler stoelhoezen eenvoudig over uw huidige autobekleding. Aangezien onze lederen autobekleding precies op maat gemaakt wordt, zal deze als een tweede huid aanvoelen.

Hoe u lederen autobekleding op maat, online bestelt

Bij Seat-Styler heeft u zowaar twee keuzes: of u kiest één van onze populaire standaardontwerpen of u bepaalt zelf het uiterlijk van uw autobekleding. U kunt eenvoudig één van onze acht standaardontwerpen kiezen. Om een duidelijk beeld te krijgen hoe deze ontwerpen er uit zien, hebben wij een galerij waar duizende klantenfoto’s te zien zijn. Hier doet u inspiratite op of maakt u een keuze voor een standaardontwerp. Een voordeel van de keuze voor een standaardmodel is onder andere de zeer korte levertijd. Door de hoge omloopsnelheid hebben wij veelal alle standaardontwerpen op voorraad. Daarnaast hebben deze sets lederen autobekleding op maat een zeer lage prijs en zijn alle acht modellen voor slechts 349 euro verkrijgbaar. Alle standaardontwerpen zijn gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer door onze autostoffeerder ZACASi.

Voor wie liever een ontwerp zelf maakt in plaats van er één te kiezen, is de configurator een perfecte oplossing. Met de configurator kiest u de materialen, kleuren en vele extra’s voor uw lederen autobekleding zelf. Maak gebruik van de vele opties om verschillende vlakken te gebruiken en om combinaties te maken van materialen en kleuren. Op deze manier zal het resultaat precies zijn wat u wenst en heeft u binnen korte tijd zelf ontworpen autobekleding. Bij elke verandering die u invoert in de configurator, past het beeld zich aan. Zo ziet u direct het resultaat van uw verandering en de daarbij behorende prijs.

Het is ook mogelijk een standaardontwerp als basis te nemen en deze dan naar smaak aan te passen. Een goede manier om de perfecte lederen autobekleding op maat te krijgen.

Seat-Styler voor al uw autobekleding

Door de jarenlange samenwerking met de autostoffeerder ZACASi, zijn wij in staat hoogwaardige autobekleding voor een zeer lage prijs aan te bieden. De autobekleding van ZACASi is niet alleen met de hand gemaakt, maar ook nog eens volgens OEM- ontwerpen gemaakt. Hierdoor kunnen wij een perfecte pasvorm voor nagenoeg elk type auto garanderen. Na correcte installatie van uw lederen autobekleding zijn onze stoelhoezen nauwelijks te onderscheiden van originele lederen autobekleding. Door de perfecte pasvorm zal onze autobekleding niet gaan kreuken, schuiven of dubbelvouwen. Naast de garantie op een perfecte pasvorm bieden wij u ook 3 jaar garantie op al onze lederen autobekleding.

Bestel nu online, zodat u uw lederen autobekleding snel thuis kan laten bezorgen!