Hyundai_logo

Hyundai stoelhoezen, uw Zuid-Koreaan met een nieuwe uitstraling

Kies eenvoudig uw model of maak gebruik van onze configurator.

Staat uw model hier niet bij?

Vraag ons gerust naar uw automodel. Wij streven er namelijk naar om ons assortiment continu uit te breiden.

Bestel nu stoelhoezen voor uw Hyundai!

Kies eerst het ontwerp! In de volgende stap vragen wij om details van uw auto.

Hyundai ix20 stoelhoezen

Hyundai ix20

Laat uw Hyundai weer stralen met een set handgemaakte stoelhoezen van Seat-Styler. Of u nu een sportief of elegant uiterlijk wil uitstralen, in beide gevallen hebben wij de geschikte stoelhoezen voor u. Door te bestellen bij Seat-Styler profiteert u niet alleen van de uitzonderlijke lage prijs voor de hoge kwaliteit, maar ook van de mogelijkheid het ontwerp voor uw Hyundai helemaal zelf te bepalen. Dit kan eenvoudig met behulp van onze configurator.

Alle stoelhoezen van Seat-Styler worden gemaakt door onze producent ZACASi. Door het gebruik van OEM-ontwerpen weet ZACASi perfect aansluitende bekleding voor uw Hyundai te produceren. De naden van uw nieuwe stoelhoezen sluiten perfect aan op die van uw huidige bekleding. Daarnaast wordt erg uitsluitend gebruikgemaakt van de beste materialen uit de auto-industrie. De speciale onderlaag van onze stoelhoezen zorgt ervoor dat er geen kreukels, vouwen of luchtbellen in uw nieuwe Hyundai stoelhoezen zullen ontstaan.

Standaardontwerp of zelf ontwerpen

Kies voor uw Hyundai één van onze 8 populaire standaardontwerpen van hoogwaardig kunstleer. Deze worden geleverd in de kleuren zwart, grijs, beige, wit of een combinatie van twee kleuren. Door de hoge vraag naar deze ontwerpen hebben wij veelal een aantal modellen op voorraad, waardoor de levertijd aanzienlijk verkort wordt.

Ook kunt u geheel zelf een ontwerp van uw Hyundai stoelhoezen samenstellen door gebruik te maken van onze configurator. Kies eenvoudig uit de kwalitatief hoogwaardige materialen van ZACASi als kunstleer, imitatiesuède, echt leder of een combinatie van twee materialen. Daarna bepaalt u de kleuren en eventuele extra’s om uw Hyundai optimaal te personaliseren. Uw stoelhoezen op maat zullen uiterlijk vier weken na betaling, gratis bij u thuis worden bezorgd.

Installatie van uw Hyundai stoelhoezen

De handgemaakte stoelhoezen zijn zo gemaakt dat u zelf deze bekleding in uw Hyundai kunt installeren. Onze duidelijke handleiding en installatie-DVD, die u bij uw bestelling ontvangt, laten precies zien hoe u eenvoudig uw Hyundai stoelhoezen installeert. Voor de gehele installatie dient u ongeveer vier uur uit te trekken en daarbij is hulp van een tweede persoon wenselijk, vanwege de grootte van de stoelen en de hoezen. Vanzelfsprekend kan de installatie ook uit handen gegeven worden aan een lokale autowerkplaats. Hier betaalt u dan wel zelf voor.

Na de inbouw volgens de aanwijzingen zal de bekleding perfect passen en ziet u helemaal niets meer van de bevestigingsconstructie. Het interieur van uw Hyundai zal er weer als nieuw uitzien.