Ford_logo

Lederen Ford stoelhoezen op maat

Kies eenvoudig uw model of maak gebruik van onze configurator.

  • 1: Sierra XR4i

Ford Ranger Stoelhoezen

  • XLT: 2009 – 2011

Ford Taunus Stoelhoezen

  • CF: sinds 1973

Staat uw model hier niet tussen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn constant bezig met de uitbreiding van ons assortiment.

Klantenfoto’s van de Ford stoelhoezen

Van onze klanten hebben wij vele foto’s ontvangen van onze op maat gemaakte stoelhoezen. Kies hier uw automodel:

ford-focus-1

Ford Focus

ford-focus-1-schonbezug

Ford Focus

ford-focus-2-autoleder-

Ford Focus

ford-focus-2-ledersitze

Ford Focus

ford-focus-2-sitzbezug-

Ford Focus

De auto’s van Ford behoren tot de meest populaire voertuigen op de Europese markt. Met lederen stoelbekleding wordt uw voertuig stijlvoller met meer klasse. Voor het merk Ford hebben wij op maat gemaakte stoelhoezen voor de modellen Focus, C-Max en de voor de Mondeo in ons assortiment. De originele pasvorm van de bekleding van de Amerikaanse autofabrikant wordt door onze producent ZACASi gebruikt als voorbeeld voor het handwerk.

Kies eenvoudig uit één van onze 8 populaire standaard modellen die gemaakt zijn van hoogwaardig kunstleer. Voor de modellen Ford Focus, Ford C-Max en de Ford Mondeo hebben wij vaak deze standaard modellen op voorraad vanwege de hoge vraag. Ook kunt u geheel zelf een ontwerp maken met behulp van onze configurator. Kies het gewenste materiaal en de kleuren van materiaal en naden. Voeg hier nog extra opties als perforaties, logo’s of patronen aan toe. Voor alle ontwerpen geldt de perfecte pasvorm van Seat-Styler.

Wanneer u iets aanpast in de configurator, verschijnt het resultaat direct in beeld met de bijbehorende prijs. Zo krijgt u direct een beeld van uw eigen ontwerp!

De lederen Ford stoelhoezen van Seat-Styler zijn allemaal gemaakt met behulp van het OEM-ontwerp. Hierdoor valt de nieuwe bekleding precies over de huidige naden van uw oude bekleding en sluit het dus perfect aan. Uw nieuwe stoelbekleding valt als een tweede huid en gaat het ontstaan van kreukels, vouwen en luchtbellen tegen. Omdat er gebruikt wordt gemaakt van een speciale onderlaag in onze Ford stoelhoezen zal deze niet verschuiven.

Stoelhoezen voor de Ford Focus, C-Max, Mondeo van ZACASi kwaliteit

Alle Ford stoelhoezen worden door onze producent ZACASi gemaakt. ZACASi garandeert dat alleen de allerbeste materialen uit de auto industrie gebruikt worden. Daarnaast wordt de productie alleen door de beste stoffeerders van Duitsland gefabriceerd.

Installatie van uw Ford stoelhoezen

De handgemaakte Ford stoelhoezen zijn zo gemaakt dat u deze zelf kunt plaatsen in uw Ford. Onze duidelijke handleiding en DVD, die u bij uw bestelling ontvangt, laat precies zien hoe u eenvoudig uw stoelhoezen installeert. Voor de installatie dient u ongeveer vier uur uit te trekken. Ook de hulp van een tweede persoon kan handig zijn bij het aanbrengen van de stoelhoezen in uw Ford. Vanzelfsprekend kan de installatie ook uit handen gegeven worden aan een lokale autowerkplaats. Hier betaalt u dan wel zelf voor.

Na het plaatsen van de nieuwe bekleding volgens de aanwijzingen zullen de stoelhoezen perfect passen en ziet u helemaal niets meer van de bevestigingsconstructies. Het interieur van uw Ford zal er weer als nieuw uitzien.

Voor de volgende modellen hebben wij stoelhoezen op maat: