Ford_logo4

Verbeter het interieur van uw Ford Focus bij Seat-Styler

 Lijst van beschikbare Ford Focus modellen

Ford Focus 1 – Een gezinswagen van hoge waarde

De eerste generatie van de Ford Focus werd in Europa tussen 1998 en 2004 geproduceerd.

Aangezien de Ford Focus 1 dus al voor het eerst in 1998 in verkoop ging, is het waarschijnlijk dat het interieur versleten is. Wij hebben hier echter een oplossing voor!

Breng het jaren 90 gevoel terug!

1495_car_upholstery_Opel_Astra-1

Om het comfort van in uw Ford Focus 1 te verhogen, bieden wij onze premium kwaliteit stoelhoezen.

Wij gebruiken het OEM ontwerp tijdens het productieproces van de stoelhoezen. Hierdoor passen alle stoelhoezen perfecte over uw originele stoelen. U kunt kiezen uit een van onze 8 standaard ontwerpen, of u kunt uw eigen ontwerp maken met behulp van onze configurator.

Neem een kijk in onze Ford Focus 1 galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden foto’s van voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Deze foto’s hebben wij ontvangen van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door de unieke ontwerpen!

1093_seat_covers_Ford_Focus_1
1098_car_upholstery_Ford_Focus_1

Ford Focus 2 – Beter dan ooit tevoren

De tweede generatie Ford Focus werd tussen 2005 en 2010 geproduceerd en werd in het Verenigd Koninkrijk zelfs een van de bestverkochte familiewagens!

Omdat het een familiewagen betreft, kunnen de stoelen snel vies raken of slijten. Maakt u zich echter geen zorgen! Wij hebben de oplossing voor u!

Verbeter uw interieur met onze op maat gemaakte Ford Focus 2 stoelhoezen!

Onze op maat gemaakte stoelhoezen van de hoogste kwaliteit aan materialen voor uw Ford Focus 2 zijn beschikbaar in 2 type ontwerpen U kunt kiezen uit onze 8 standaard ontwerpen of gebruik uw creativiteit en ontwerp zelf uw stoelhoezen!

U kunt materialen, kleuren en andere details uitkiezen. De stoelhoezen hebben het OEM ontwerp, dus ze hebben dezelfde naden als de originele stoelen. Hierdoor passen onze stoelhoezen perfect over uw originele stoelen.

1127_car_seat_covers_Ford_Focus_2-1

Neem een kijk in onze Ford Focus 2 galerij!

Onze galerij bevat een collectie van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Wij hebben deze foto’s direct verkregen van onze klanten als een teken van dank. Verzamel ideeën om vervolgens uw eigen stoelhoezen te ontwerpen!

2033_seat_covers_VW_New-Beetle
1116_seat_covers_Ford_Focus_2

Ford Focus 3 – De revolutie 

De Ford Focus 3, de derde generatie van dit model, zorgde voor de een revolutie in de industrie. Dit was vanwege zijn indrukwekkende efficiëntie en het luxueuze, elegante en comfortabele interieur. Vanwege deze eigenschappen werd het een van de bestverkochte auto’s in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk!

Wilt u het interieur van uw Ford Focus 3 intact houden?

Wees anders!

1138_car_upholstery_Ford_Focus_3-1

Seat-Styler’s stoelhoezen voor de Ford Focus 3 zullen de waarde van uw interieur verhogen!

U kunt onze stoelhoezen zelf thuis installeren! Onze stoelhoezen geven uw auto niet alleen een nieuw gezicht, maar beschermen ook de originele stoelen tegen verschillende gevaren als zonlicht, stof of dierenharen.

Neem een kijk in onze Ford Focus 3 galerij!

Onze galerij bevat foto’s van Ford Focus 3 voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen. Wij hebben deze foto’s direct ontvangen van onze tevreden klanten als een teken van dank!

1132_car_upholstery_Ford_Focus_3
1134_car_seat_covers_Ford_Focus_3

Bestel nu uw Ford Focus stoelhoezen!

Kies het ontwerp dat u mooi vindt van onze klassieke standaard ontwerpen.

Of gebruik onze configurator en ontwerp uw eigen stoelhoezen.

Galerij

Neem een kijk in onze fotogalerij, die bestaat uit foto’s van verschillende type stoelhoezen voor de vele auto modellen die wij hebben. U kunt zien hoe onze standaard ontwerpen er in uw auto uit zouden zien, of u kunt de creatieve ontwerpen van onze klanten bekijken!

1128_car_upholstery_Ford_Focus_2
1089__Ford_Focus_1-1
1122_car_upholstery_Ford_Focus_2

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Ford Focus Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Ford Focus onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, dat gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Ford Focus gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om de ideale autostoelhoezen voor uw Ford Focus te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Ford Focus autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Ford Focus’s interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Ford Focus autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.