BMW_logo

BMW stoelhoezen met leder optiek

Kies eenvoudig uw BMW model uit of maak gebruik van onze configurator.

Wanneer uw auto of model hier niet tussen staat, kunt u ons gerust een e-mail met vragen sturen. Wij proberen ons assortiment van BWM stoelhoezen continu uit te breiden om al uw auto’s te kunnen bekleden. Met een aanvraag of zelfs bestelling gaat u bij ons nog geen verplichtingen aan. Tot u een aanbetaling voor uw BMW stoelhoezen heeft gedaan, kunt u volledig vrijblijvend vragen stellen aan onze experts en aanvragen doen. Wanneer u niet helemaal zeker bent van het type van uw auto, kunt u ons eenvoudig een aantal foto’s van uw huidige interieur per e-mail sturen. Voor uw BMW koopt u hier de volgende producten:

Klantenfoto’s van de BMW stoelhoezen

BMW 1 serie stoelhoezen

BMW 1 serie

BMW 3 serie stoelhoezen

BMW 3 serie

BMW 5 serie stoelhoezen

BMW 5 serie

BMW X3 autostoelhoezen

BMW X3

Geen klantenfoto's stoelhoezen

BMW x3 f25

Montagevideo van ZACASi Autostoelhoezen, bijvoorbeeld de BMW 1er e87

BWM is één van de meest rendabele autoproducenten ter wereld en streeft absolute perfectie na in haar bedrijfsfilosofie. Als topproducent van de wereld staat dit bedrijf voor uitstekende producten van hoge kwaliteit in een boven gemiddeld prijssegment. Vanzelfsprekend moet ook het interieur van deze auto’s van het zelfde niveau zijn. In géén enkel geval zou men bij deze eerste klasse auto’s een elastische universele stoelhoes moeten gebruiken, vanwege de slechte uitstraling die het heeft op de gehele auto. Echter doen de op maat gemaakte BMW stoelhoezen van Seat-Styler het elegante uiterlijk van de BMW wél goed. Door het fijne handwerk met uitsluitend de beste materialen en het gebruik van OEM-design, zullen onze BMW stoelhoezen als een tweede huid aansluiten en niet van de originele bekleding te onderscheiden zijn. Geef uw BMW een nieuwe look voor een betaalbare prijs!

De voordelen van Seat-Styler

Wanneer uw BMW aan vernieuwing toe is, biedt Seat-Styler u vele voordelen ten opzichte van een lokale autostoffeerder of autofabrikant. Op de eerste plek staat natuurlijk de uitsluitend hoge kwaliteit van onze stoelhoezen voor BMW. De BMW stoelhoezen, die u bij ons bestelt, worden door de producent ZACASi gemaakt. Het gaat hier niet om zomaar nieuwe bekleding voor uw auto, maar om voertuigspecifieke BMW stoelhoezen, die per model tot in de puntjes nagemaakt worden. Door deze methode te gebruiken, krijgt u de perfecte pasvorm voor uw BMW stoelhoezen. Het ziet er niet alleen strak uit, het biedt een perfecte zitvorm, het schuift niet en vormt geen luchtbellen of kreukels.

Met de juiste zelfmontage van onze op maat gemaakte stoelhoezen ziet uw BMW er weer als nieuw uit en is het niet te onderscheiden van bekleding van de loopband. Het enige verschil is dat het u minder heeft gekost. Daarnaast bestelt u eenvoudig online, kunt u zelf het ontwerp bepalen, kost het minder tijd én kunt u zelf eenvoudig de montage doen met behulp van een korte handleiding en een montage DVD. Gun uzelf nieuwe BMW stoelhoezen en een frisse look van Seat-Styler.

Ontwerp uw BMW stoelhoezen helemaal zelf

De perfecte pasvorm en de klassieke lederen uitstraling worden mogelijk gemaakt door het gebruik van OEM-ontwerpen. ZACASi garandeert dat alle bekleding perfect past en u van optimaal zitcomfort geniet. Aan de andere kant is het ontwerpen helemaal aan u. Op Seat-Styler.nl kiest u uit één van onze 8 standaardmodellen die uitsluitend van de beste kwaliteitsmaterialen zijn gemaakt, een lage prijs hebben en zeer snel leverbaar zijn. U kunt er ook voor kiezen zelf een ontwerp te creëren met behulp van onze configurator. Wij bieden u de mogelijkheid uw persoonlijke smaak volledig over te brengen in het interieur van uw BMW.

Montage is eenvoudig en snel

De bevestiging van uw BMW stoelhoezen is bijna net zo eenvoudig als het bestellen. Bij uw bestelling ontvangt u een korte en duidelijke handleiding en montage-DVD, die het mogelijk maken de bekleding in ongeveer 4 uur te installeren. Wij raden u wel aan dit met een tweede persoon te doen. Ongeacht het model van uw BMW, lukt het u eenvoudig deze installatie te voltooien. Of het nu om een BMW 1 serie, BMW 3 serie of een BMW X3 gaat, de pasvorm zal altijd perfect zijn. ZACASi staat bekend om het produceren van handgemaakte stoelhoezen met perfecte pasvorm en originele leer-uitstaling. Hiermeer krijgt uw BMW gegarandeerd een nieuwe en frisse uitstraling.