maßgefertigte BMW Sitzbezüge

Perfect passende stoelhoezen van Seat-Styler voor de BMW 5 Series

Lijst van beschikbare BMW 5 Series autostoelhoezen

Laat uw BMW 5 Series E28 schijnen met een nieuwe fonkel!

De BMW 5 Series E28 is de tweede generatie van de 5 Series en vervangt het legendarische eerdere model, de E12. De BMW 5 Series E28 is een oud voertuig dat werd geproduceerd tussen 1981 en 1988. De liefhebbers van de BMW en zijn auto’s koesteren dit model omdat het zo’n onderscheidende charme heeft die u terugbrengt naar de jaren 80.

Helaas worden uw stoelen fragiel en zijn ze vaak beschadigd na verloop van tijd. De manier om dit probleem op te lossen?

Onze stoelhoezen voor uw BMW 5 Series zijn DE oplossing!

520_seat_covers_BMW_1er_e87-1

Om uw BMW 5 Series E28 mooier en comfortabeler dan ooit tevoren te maken, raden we u onze gloednieuwe en op maat gemaakte stoelhoezen voor de BMW 5 E28 aan. Uw originele stoelen blijven goed beschermd!

Met ons exclusieve OEM-ontwerp zullen onze stoelhoezen perfect passen op uw originele stoelen, als een tweede huid. U kunt kiezen uit een van onze standaard ontwerpen of laat uw creativiteit zijn gang gaan en ontwerp uw eigen stoelhoezen!

Wees de eerste

We hebben recent het BMW 5 Series E28 model uitgebracht, dus we sporen u aan om ons uw foto’s te sturen. Hiervoor ontvangt u een kleine beloning van ons! Bekijk onze galerij om uzelf te inspireren met de creativiteit van onze klanten!

De BMW 5 Series E39 – Duurzaam en standvastig

De BMW E39 is de vierde generatie van de BMW 5 Series, die in verkoop was tussen 1995 en 2004. The E39 is snel, betrouwbaar, visueel aantrekkelijk en zal u nooit in de steek laten.

Nu de E39 al jaren op de weg te vinden is, zullen vaak de stoelen al versleten zijn. Iedereen heeft dezelfde vraag: „Is er een manier op de stoelen te vernieuwen?“

De beste oplossing is hier: Seat-Styler’s stoelhoezen voor de BMW 5 Series!

115_car_upholstery_Audi_A3-1

Met de juiste stoffering kunt u uw BMW 5 Series E39’s interieur gloed nieuw maken! Onze BMW 5 Series E39 stoelhoezen zijn specifiek ontworpen voor een eenvoudige installatie en tegelijkertijd behouden ze een topkwaliteit standaard voor op maakte gemaakte lederen stoelhoezen.

U kunt uw gewenste model kiezen uit een van onze 8 standaard ontwerpen of een eigen uniek ontwerp maken met behulp van onze configurator.

Neem een kijk in onze galerij!

Onze galerij biedt een collectie van duizenden foto’s met auto’s die reeds uitgerust zijn met stoelhoezen. We ontvangen de foto’s direct van onze klanten als een teken van dank. Laat uzelf inspireren door deze unieke ontwerpen!

18_car_upholstery_Audi_A3-1
17_car_seat_covers_Audi_A3-1
45_car_upholstery_Audi_A3-1

Laat uw BMW 5 Series E60 gloeien!

De BMW 5 Series E60 is de vijfde generatie van de BMW 5 Series. Het is luxer en glimmender dan de andere eerdere generaties van BMW. Het is gekarakteriseerd door een effectieve motor en een betere rijervaring met dank aan de verbeterde uitrusting.

De BMW 5 Series E60 is al meer dan 10 jaar niet meer in productie, waardoor het interieur vaak beschadigd of versleten is.

Met Seat-Styler kunt u uw originele stoelen beschermen en visueel verbeteren zonder het gehele interieur aan te tasten.

Vernieuw uw interieur met onze op maat gemaakte stoelhoezen!

Met Seat-Styler’s stoelhoezen kunt u uw interieur renoveren zonder het gehele interieur aan te passen!

Met dank aan ons OEM ontwerp zullen onze autostoelhoezen perfect passen op uw huidige stoelen. Kies uit een van onze 8 tijdsloze en universeel geliefde standaard ontwerpen, of wordt zelf een ontwerpen en maak een eigen ontwerp met onze configurator.

598_car_upholstery_BMW_3er_e30-1

Bekijk onze BMW 5 Series E60 stoelhoezen galerij

Onze galerij bestaat voor 100% uit foto’s gemaakt door onze tevreden klanten. Laat deze foto’s u overtuigen dat wij de perfecte stoelhoezen hebben voor uw auto!

1032_car_upholstery_BMW_5er_e60-1
1023_seat_covers_BMW_5er_e60-1
1025_car_upholstery_BMW_5er_e60

Topkwaliteit and stijlvolle stoelhoezen voor uw BMW 5 Series E61!

BMW is bekend om het maken van topkwaliteit auto’s. De BMW 5 Series E61 is zowel grandioos als verbazingwekkend, een meesterwerk. Dit model is uitgerust met een sterke motor, een glanzend uiterlijk en een modern interieur.

Wilt u uw BMW 5 Series e36 verbeteren met iets unieks en speciaals? Of, wilt u uw moderne interieur beschermen tegen vuil en vlekken?

Koop nu unieke stoelhoezen voor uw BMW 5 Series e61!

2086_autositz_bezuege-_VW_Polo

Seat-Styler’s stoelhoezen voor voor de BMW 5 Series E61 zullen de waarde van uw auto’s interieur verhogen zonder het gehele interieur aan te tasten! Onze stoelhoezen zullen uw auto niet alleen een volledig nieuw gezicht geven, maar ook uw stoelen beschermen tegen verschillende gevaren zoals zonlicht, stof of dierenharen.

Met dank aan het OEM-ontwerp zullen de stoelhoezen perfect passen op uw stoelen.

Galerij

We hebben reeds vele klantenfoto’s ontvangen van BMW 5 Series e61 auto’s die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen.

Koop nu uw BMW 5 Series stoelhoezen!

Kies uit onze klassieke Standaard Ontwerpen.

Maak nu uw eigen individuele ontwerp met onze Configurator!

Galerij

We hebben reeds vele foto’s van auto’s uitgerust met onze stoelhoezen ontvangen van onze klanten. Onze galerij bestaat 100% uit klantenreferenties. Selecteeur uw BMW 5 Series auto model!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze BMW 5 Series Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de BMW 5 Series onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, da gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw BMW 5 Series gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om uw ideale autostoelhoezen voor uw BMW 5 Series te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw BMW 5 Series autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw BMW 5 Series interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze BMW 5 Series autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.