BMW_logo

Verbeter uw interieur met autostoelhoezen voor de BMW 3 serie van Seat-Styler

Beschikbare BMW 3-Serie Auto Modellen

Restaureer het klassieke interieur van de BMW 3 E30 met Seat-Styler

Voor sommige jongere mensen is de BMW 3 serie F30 maar gewoon een verouderde auto, maar de echte liefhebber weten precies waarom de BMW 3 E30 de perfecte klassieker is en waarom deze zelfs nu nog een restauratie waard is.

Er is een vaak voorkomend probleem voor de eigenaren van deze auto: het interieur is met de tijd versleten.

Seat-Styler’s autostoelhoezen voor de BMW 3 E30 bieden de oplossing!

Met Seat-Styler’s autostoelhoezen voor de BMW 3 E30 kunt u uw stoelen weer zo mooi als vroeger maken, zonder de gehele stoel te vervangen!

Onze autostoelhoezen vernieuwen niet alleen uw auto’s interieur, maar beschermen ook de originiele stoelen. Met dank aan ons OEM Design behoudt u de originele naden en is het gegarandeerd dat de autostoelhoezen perfect passen op uw stoelen!

Bekijk onze BMW 3 Serie E30 Autostoelhoezen Galerij

Onze galerij bestaat voor 100% uit foto’s geupload door onze tevreden klanten. Laat deze foto’s van de autostoelhoezen voor de BMW 3 Serie E30 u overtuigen dat wij de perfecte autostoelhoezen voor u hebben!

Breng de legendarische BMW 3 Serie E36 weer tot leven met Seat-Styler

Makkelijk bestuurbaar, goede balans, efficiënt brandstofverbruik, goed presterend, makkelijk aan te passen en daar bovenop, een betaalbare luxe auto van BMW! It is not a rocket science in explaining why was BMW 3 E36 is one of the best selling car all year round!

Aangezien de laatste e36 bijna 2 decennia geleden geproduceerd is, is de kans groot dat het interieur, zelfs bij goed onderhoud, al versleten is en de waarde van de auto verlaagd heeft. Wat kunnen we doen om de waarde weer te verhogen?

Gigantische waardestijging met onze speciale stoelhoezen voor de BMW 3 E36!

Onze stoelhoezen bieden een gigantische redecoratie van het interieur voor maar een derde van de prijs en tijd als voor een stoelverwisseling, en dat zonder het klassieke gevoel te verliezen. Onze stoelhoezen zijn gemaakt met eersteklas materialen en op maat gemaakt door onze experts door de originele afmetingen van uw stoelen te gebruiken.

Uw BMW 3 Serie E36 zal er gegarandeerd zo goed als nieuw uitzien, en niemand zal geloven dat het slechts autostoelhoezen zijn omdat het de originele stoelen straks als een tweede huid bedekt!

709__BMW_3er_e36

Neem een kijk in onze galerij voor de BMW 3 Serie E36 autostoelhoezen

Voor 100% bestaande uit originele foto’s van tevreden klanten. Laat deze foto’s van de BMW 3 Serie E36 autostoelhoezen van onze klanten u overtuigen dat wij u de perfecte autostoelhoezen kunnen aanbieden!

Autostoelhoezen voor de BMW 3 Serie E46 voor de eeuwige schoonheid

BMW 3 E46, de bochtigere, lichtere en atletischere versie van de 3 serie. Met de aërodynamischere carrosserie heeft elke trotse BMW 3 serie E46 eigenaar een betere rijervaring!

Door de grote interesse van klanten, blijft de wedeverkoop prijs van deze auto hoog! Het zou zonde zijn om de waarde van zo’n prachtige auto door het verouderde interieur te zien verlagen.

Opknapbeurt van het interieur met onze voortreffelijke BMW 3 Serie E46 autostoelhoezen

734_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Stoffering kost veel geld en is tijdrovend, waardoor u vaak wel twee keer nadenkt voordat u beslist uw stoelen te laten stofferen, met het grote risico dat u zelfs nog ontevreden zou zijn.

Maar niet bij hier bij Seat-Styler!

U kunt uw BMW E46 autostoelen verbeteren door onze speciale autostoelhoezen te bestellen voor maar een derde van de normale prijs voor een goede stoffering! Zo speciaal zijn onze BMW 3 Serie E46 autostoelhoezen dus!

Bekijk onze BMW 3 Serie E46 autostoelhoezen galerij

Onze galerij bestaat voor 100% uit afbeeldingen geupload door onze tevreden klanten. Laat deze afbeeldingen van de BMW 3 Serie E46 autostoelhoezen van onze klanten u overtuigen dat wij de perfecte autostoelhoezen voor u hebben!

Houd uw BMW 3 E90 stijvol en futuristisch met Seat-Styler

Goede behandelbaar en brandstofefficiën, de bewijzen dat de BMW 3 Serie E90 de titel World Car of the Year in 2006 ook daadwerkelijk verdiende! Zijn glanzende ontwerp en futuristische interieur geven de eigenaar een stijvol gevoel, de identiteit van een belangrijk persoon.

Een vaak voorkomend probleem bij de BMW 3 Serie E90, is de verslechtering van het comfort van het zitkussen of de lederen bekleding. Als u dit leest, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de oplossing om uw E90 interieur te verbeteren!

Fleur uw BMW 3 E90 Sedan op met aangepaste autostoelhoezen!

Als u op zoek bent naar een manier om de waarde van uw BMW 3 E90 te verhogen en het interieur te verfijnen, dan bent u op het juiste adres! Er is geen betere manier om het interieur te verfijnen en de waarde te verhogen dan perfect passende lederen autostoelhoezen.

Verfijn uw BMW 3 E90 Sedan interieur met uw aangepaste autostoelhoezen van Seat-Styler! We bieden een breed scala aan materialen, kleuren en extra mogelijkheden aan om uw ervoor te zorgen dat u uw gewensde autostoelhoezen krijgt!

925_car_upholstery_BMW_3er_e90-1

Bekijk onze BMW 3 Serie E90 autostoelhoezen galerij

Onze galerij bestaat voor 100% uit foto’s geupload door onze tevreden klanten. Overtuig uzelf dat onze autostoelhoezen voor de BMW 3 Serie E90 de perfecte autostoelhoezen voor u zijn!

Top kwaliteit BMW 3 E91 autostoelhoezen voor zakelijk of particulier

De BMW 3 Serie E91 biedt meer ruimte in vergelijking met eerdere generaties en voorziet van stabielere ritten door de zeer efficiënte motor, of het nu de 320d is of de nieuwste 335i. Het is een familie vriendelijke auto met een professionele en zakelijk uiterlijk.

De BMW E91 is ook bekend voor veel wederverkoop door de grote vraag tot aan de dag van vandaag! Wij kunnen u helpen de waarde van uw E91 te verhogen met de perfecte bescherming!

Verhoog de waarde van uw auto met BMW 3 E91 autostoelhoezen van Seat-Styler!

965_car_upholstery_BMW_3er_e91

Onze BMW 3 Serie E91 autostoelhoezen maken het mogelijk om interieur te restaureren van uw klassieke auto zonder veel geld en tijd te hoeven investeren.

Onze autostoelhoezen zijn gemaakt van enkel hoogwaardige materialen en met gebruik van OEM ontwerp, wat verzekert dat ze perfect zullen passen op de huidige stoelen. Daarmee vermijdt het luchtbellen en rimpels die uw autostoelhoezen zouden kunnen beschadigen en het sportieve interieur van uw BMW 3 Serie E91 zou kunnen ruïneren.

Bekijk onze BMW 3 Serie E91 autostoelhoezen galerij

Laat deze 100% originele foto’s gemaakt door tevreden klanten u overtuigen dat alleen wij de perfecte autostoelhoezen voor u hebben!

Extra comfort met de autostoelhoezen voor de BMW 3 F30 in uw interieur

De BMW 3 Serie F30 scoort bijna perfect op het zowel het uiterlijk als interieur. Sterker, een efficiëntere motor, veel ruimte en goed gebouwd voor stabiele ritten zijn de grootste verkoopargumenten voor dit model.

Het interieur van de BMW 3 F30 is een mix van elegantie en moderne technologie. Helaas is een upgrade naar een comfortabelere stoffering duur en is de keuze beperkt.

Autostoelhoezen voor de BMW 3 F30 van Seat-Styler voor een goedkope, maar optimale bescherming!

Onze autostoelhoezen voor de BMW 3 F30 zijn specifiek ontworpen om uw interieur te verfijnen en verbeteren, voor enkel een derde van de normale prijs voor een goede upgrade van de stoffering!

Het voorziet niet alleen voor perfecte bescherming van vuil, dierenharen of zonlicht, maar onze autostoelhoezen zijn ook visueel erg aangenaam. Door het OEM ontwerp is het gegarandeerd dat onze autostoelhoezen uw originele stoel zal bedekken als een tweede huid.

961_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Helaas hebben we nog geen klantenfoto’s voor dit model.

Wees de eerste en stuur ons foto’s van uw autostoelhoezen bij ons gekocht en ontvang als een bedankje een speciale verrassing van ons. Bekijk in de tussentijd onze afbeeldingen galerij die voor 100% bestaat uit foto’s van onze tevreden klanten. Laat deze foto’s u overtuigen!

BE-the-first-neu

Verfijn het interieur van uw BMW 3 Serie F31 met op maat gemaakte autostoelhoezen

De BMW 3 Serie F31 is gebouwd als de Touring versie van de F30. Het grote interieur is perfect voor langere ritten en het voorziet van maximale comfort bij dit model.

Als de trotse eigenaar van de BMW 3 F31, wilt u natuurlijk de comfort beschermen. Maar, is er een manier om uw stoelen te beschermen zonder het sportieve interieur aan te tasten?

Seat-Styler’s op maat gemaakte autostoelhoezen maken uw interieur nog sportiever!

942_car_upholstery_BMW_3er_e90-1

Onze autostoelhoezen voor de BMW 3 F31 zijn specifiek ontworpen om uw stoelen te beschermen zonder het interieur negatief aan te tasten! In feite verfijnt en verbetert ons product uw interieur. Het zal lijken op een dure upgrade van de stoffering!

Het is de perfecte oplossing tegen gevaren als vuil, dierenharen en zonlicht, en onze autostoelhoezen zijn ook nog visueel erg aangenaam. Door het OEM ontwerp verzekeren wij dat de autostoelhoezen uw stoelen als een tweede huid zullen bedekken.

Helaas hebben we nog geen klantenfoto’s voor dit model.

Wees de eerste en stuur ons foto’s van uw autostoelhoezen bij ons gekocht en ontvang als een bedankje een speciale verrassing van ons. Bekijk in de tussentijd onze afbeeldingen galerij die voor 100% bestaat uit foto’s van onze tevreden klanten. Laat deze foto’s u overtuigen!

BE-the-first-neu

Bestel nu uw autostoelhoezen voor de BMW 3!

Heeft u nog steeds geen idee wat u wilt? Kies veilig uit een van onze acht populaire en tijdloze standaard ontwerpen.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Wacht niet langer! Ontwerp je eigen stijl en laat het aan de wereld zien!

Galerij

We hebben al vele foto’s met onze op maat gemaakte autostoelhoezen gekregen van onze tevreden klanten. Onze galerij bestaat voor 100% uit enkel klanten referenties.

 Video

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf €899

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt.z_garn_1280x700_deu

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze BMW 3 serie Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de BMW 3 serie onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, da gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw BMW 3 serie gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om uw ideale autostoelhoezen voor uw BMW 3 serie te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw BMW 3 serie autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw BMW 3 serie interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze BMW 3 serie autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.