Autozetels overtrekken met drie verschillende materialen, talrijke kleuren en vele extra mogelijkheden

  • Uitsluitend eersteklas materialen uit de auto-industrie
  • 3-jarige productiegarantie op alle materialen – garantievoorwaarden
  • Tot 6 gratis materiaalmonsters
  • Telefonisch vakkundig advies voor uw ontwerpen en type auto
  • Grenzeloze mogelijkheden in ontwerpen. Combineer materialen, soorten naden, kleuren en vele ander extra’s
Autostoelhoezen bekleden

Stel uw persoonlijke ontwerp voor uw stoelhoezen samen en zie direct het resultaat en prijs

Materiaal 1: Leder-look (ZACASi kunstleer)

m1_350x273_nl

U kunt 5 GRATIS Materiaalmonsters aanvragen! Meterprijs kunstleer los verkrijgbaar voor 38,- euro per m² (Breedte 1,45m)

Autozetels overtrekken met  kunstleer

Ons kunstleer is van zeer hoge kwaliteit en een klassieker voor lederen autozetels. Hierdoor is het materiaal zeer populair bij veel van onze klanten (zie foto’s van onze klanten in de galerie). Imitatieleder is warmt doorlatend, ademt zeer goed, is bijzonder eenvoudig te reinigen en bestand tegen zware belasting. Dit exclusieve product is naast echtleer nauwelijks te onderscheiden en voelt erg aangenaam aan in contact met de huid. Hierdoor krijgt u de gewenste uitstraling voor de overtrekken van uw autozetels.

  • U kunt uw lederen zetelovertrekken van kunstleer nu bestellen vanaf 349 euro.
Bestelformulier

Materiaal 2: Suède-look (ZACASi imitatiesuède)

m2_350x254_nl

U kunt 5 GRATIS Materiaalmonsters aanvragen! Meterprijs imitatiesuède los verkrijgbaar voor 68,- euro per m² (Breedte 1,45m)

Autozetels overtrekken met  imitatiesuède

Imitatiesuède zacht oppervlakte dat erg goed aanvoelt bij erg hoge of lage temperaturen. Daarnaast is het sterk en duurzaam en voelt prettiger in contact met de huid dan gladdere stoffen. Het zachte oppervlak van het imitatiesuède vergt intensiever onderhoud dan de gladde stoffen. Indien vlekken worden verwijderd voordat ze opdrogen, is het verdere onderhoud niet intensief. Het imitatiesuède bevalt onze klanten zeer in combinatie met kunstleer of echt leer.

Bestel direct overtrekken voor uw autozetels:

  • Kunstleer met imitatiesuède vanaf 649 euro
  • Echt leder met imitatiesuède vanaf 799 euro
Bestelformulier

Materiaal 3: ZACASi echt leder

m3_350x249_nl

U kunt 5 GRATIS Materiaalmonsters aanvragen! Meterprijs echt leer los verkrijgbaar voor 79,- euro per m² (Breedte 1,45m)

Autozetels overtrekken met echt leer

Bij onze echt lederen zetelovertrekken spreken wij van een waar natuurproduct, waardoor het natuurlijk hoger uitvalt in prijs dan de kunstlederen producten. Klanten die graag de uitstraling van leder in hun auto willen, raden wij het kunstleer aan. Voor de klanten die maar niet de lederen geur uit hun auto willen hebben, of zij die hun auto graag écht willen upgraden, is er geen andere dan echt leder.
Let op: De kleuren in de configurator zijn nog niet up-to-date. Alle beschikbare kleuren staan hier weergeven.

Bestel gelijk uw zetelovertrekken:

  • Echt lederen vanaf 799 euro
Bestelformulier

Naadkleur

z_garn_350x191_nl

Kies gratis de gewenste kleur voor de naden van uw autostoel overtrekken. Ook heeft u de keuze voor een dubbele naad van uitsluitend topkwaliteit.

Extra opties – Nog persoonlijker ontwerp

Royal Step (49 EUR)

Perforatie (29 EUR)

Logo’s als borduurwerk

Kies gratis voor het stijlvolle logo van onze kwaliteitsproducent ZACASi of ons eigen sierlijke Seat-Styler logo. Kies altijd zelf de kleur van de naden en het borduurwerk!

Persoonlijk logo

Maak uw lederen zetelovertrekken helemaal compleet door er een eigen logo op te later borduren. Dit kan vanaf de basisprijs van 50 euro. U betaalt daarna maar 10 euro per logo.

*In onze configurator kunt u van elk mogelijk ontwerp direct de prijs zien. De speciale Royal steps en andere extra opties kunt u alleen maar in onze configurator vinden.