Autostoffeerder ZACASi – Lederen handgemaakte producten

Wij van Seat-Styler werken al jaren lang samen met de autostoffeerder ZACASi. Alle aangeboden lederen stoelbekledingen zijn originele ZACASi producten. Wij rekenen op uitstekend werk van onze specialisten, zodat de kwaliteit van de producten bovenaan staat.

Autostoffeerder ZACASi produceert top kwaliteit lederen stoelhoezen naar de wens van de klant. Deze worden handgemaakt en passen altijd perfect over de huidige stoelen, bij welke auto dan ook.

Dit garanderen wij door het continue testen en verbeteren van onze producten. Vele voordelen halen wij uit het samenwerkingsverband tussen Seat-Styler en autostoffeerder  ZACASi. Het merk ZACASi staat voor traditioneel handwerk en oog voor detail. Daarnaast kent het ook de gecompliceerde vraag van de hedendaagse klanten en de hoge kwaliteitseisen.

Het geheim van autostoffeerder ZACASi

Het perfect op maat maken van uw autostoelhoezen is mogelijk door de speciale productiewijze van ZACASi. Een goed voorbeeld is het modelleren van onze autostoelhoezen.

De op maat gemaakte autostoelhoezen dienen perfect te passen voor elk type auto. Er zijn alleen een groot aantal details vereist om de perfecte pasvorm te kunnen garanderen. Tevens is het bestelproces voor de klanten erg makkelijk. Zo hoeft de auto van de klant bijvoorbeeld helemaal niet afgegeven te worden, terwijl dat wel het geval is bij de meeste autostoffeerders of autofabrikanten. De auto’s moeten meestal voor een lange tijd bij hen staan, maar dat is hier niet het geval.

Bovendien zijn er talloze mogelijkheden voor de klant om het ontwerp helemaal naar wens aan te passen. Voor elke vorm stoelen, zowel normaal als sport, maar ook volledige achterbanken met losse delen en verschillende hoofdsteunen heeft onze autostoffeerder ZACASi elke dag weer een oplossing. De grote vraag naar verschillende vormen stoelen is iets wat alleen een goed gestructureerd bedrijf aan kan. ZACASi-groep heeft dan ook meerdere vestigingen die zich allemaal op een bepaald gebied hebben gespecialiseerd en ontwikkeld. Dit is de enige manier waarop men voor zo veel verschillende auto’s deze hoge kwaliteit autostoelhoezen kan leveren voor de prijs die wij u bieden

Het ide nieuwe autostoelhoezen te maken omdat oude bekleding versleten is, is niet nieuw. Dit wordt al jaren op verschillende manier uitgevoerd door verschillende autosoffeerders en bedrijven. Een belangrijk verschil met een normale autostoffeerder is dat er bij elk nieuw type of ontwerp van een auto weer maten moeten worden opgemeten. Dit is een moeilijk en tijdrovend proces, wat een simpele autostoffeerder niet zomaar kan doen. Het moment dat er een nieuw type of model bekleedt gaat worden, worden alle maten nauwkeurig opgemeten. Daarna volgen er een aantal  prototypen die allemaal op verschillende auto’s worden getest. Elke naad die scheef loopt of een stuk stof dat niet goed dekt wordt aangepast totdat de perfecte pasvorm is bereikt. Dan pas mag het product de markt op. Alleen zo kan een autostoffeerder als ZACASi het gewenste resultaat behalen. Efficiëntie en het permanent streven naar perfectie is een van de geheimen van ZACASi.