Elegante uitstraling met lederen autostoelhoezen

Er bestaat niets dat eleganter en royaaler oogt dan bekleding voor uw auto dan echt natuurlijk leer. Verbeter het interieur van uw auto en voel de ambiance van auto’s als Rolls-Royce, Bentley en Cadillac. Bij Seat-Styler kunt u uw eigen autostoelhoezen van leer ontwerpen en het interieur van uw auto naar een hoger niveau brengen. Echt lederen bekleding voor uw auto is uniek. Niet alleen in het uiterlijk, maar ook in het aantal voordelige eigenschappen dat het materiaal bezit.

Autostoelhoezen leer materiaal

Autostoelhoezen leer bekleden

Bestel uw handgemaakte autostoelhoezen van leer met behulp van onze configurator vanaf €899 euro:

Configurator

In onze galerij vindt u talloze foto’s van tevreden klanten die hun auto met lederen autostoelhoezen tentoonstellen

Galerij

De voordelen van echt leer

Lederen autostoelhoezen zijn in ieder opzicht een lust voor het oog en een exclusief product. Het gladde, glanzende oppervlak van de dierenhuid ziet er niet alleen prachtig uit, het heeft vele positieve eigenschappen die gewenst zijn bij materialen die verwerkt worden tot autozittingen. In vergelijking tot stof is leer vele malen robuuster en kan het beter tegen slijtage. Zelfs na jaren intensief gebruik ziet uw interieur er nog fantastisch uit met lederen bekleding. Leer leeft en dient hierdoor regelmatig onderhouden te worden. Mocht er vuil op uw lederen bekleding komen, kunt u dat gemakkelijk met een vochtige doek wegvegen. Niet alleen het uiterlijk van uw auto zal verbeterd worden, maar ook de waarde van uw auto zal stijgen.

Seat-Styler autostoelhoezen leer

Met behulp van onze configurator bent u in staat uw persoonlijk het ontwerp voor uw lederen autostoelhoezen samen te stellen. Selecteer echt leer als gewenste materiaal voor uw bekleding en kies daarna een van de zeven passende kleuren voor uw autostoelhoezen. Dit kunt u ook gemakkelijk in combinatie met kunstleer of imitatiesuède doen. Ook kunt u ook de kleur van de naden bepalen voor een compleet geheel. Daarna bieden wij u de mogelijkheid vele extra’s toe te voegen aan uw ontwerp, zoals Royal Steps, Pipping en geborduurde logo’s of namen op uw hoofdsteunen of rugleuning. De autostoelhoezen voor uw zittingen worden helemaal naar wens met de hand gemaakt door onze producent, ZACASi.

Onze bezorging zal bestaan uit de complete set met echt leren autostoelhoezen en eenvoudige instructie voor assemblage. Wanneer u de instructies volgt, dient het assembleren van uw leren autostoelhoezen geen probleem te zijn. Geniet van de lage prijzen en de hoge kwaliteit van de producten van – Seat-Styler.