Eenvoudig te onderhouden en robuust: Autostoelhoezen kunstleer

Autostoelhoezen kunstleer bekleden

Bestel uw autostoelhoezen van kunstleer met behulp van onze configurator (vanaf 349 euro)

Configurator:

Configurator

In onze galerij vindt u vele foto’s van auto’s die al met kunstleer zijn bekleed.

Galerij

Wanneer u er voor kiest uw autostoelhoezen zelf te ontwerpen, dan heeft u in onze configurator ook de mogelijkheid de binnenste vlakken van uw stoel met imitatiesuède te bekleden. Deze keuze kunt u ook maken wanneer u uw auto met echt leer laat bekleden. Kiest u voor de combinaties kunstleer–imitatiesuède of echt leder, dan zal dit met zekerheid de uitstraling van uw auto naar een hoger niveau brengen.

Autostoelhoezen kunstleer

Autostoelhoezen van kunstleer zijn op dit moment het populairste alternatief voor autostoelhoezen van echt leer. De hoogwaardige stof heeft een aantal zeer belangrijke eigenschappen zoals het ademend vermogen van de stof en het aangename gevoel bij aanraking met de huid. De stof is uitermate slijtvast en zelfs bij veelvuldig gebruik zult u nauwelijks slijtageplekken zien. Ook is het kunstleer dat Seat-Styler gebruikt nauwelijks te onderscheiden van echt leeer. Daarnaast is het niet-allergeen en zeer eenvoudig schoon te houden doordat vuil niet in de stof kan trekken. Met een natte doek kunt u viezigheid eenvoudig van uw stoel vegen. Geen wonder dat deze stof zeer populair is in de auto industrie. Ook kunt u kunstleer gebruiken in combinatie met de midden vlakken van imitatiesuède om een nog elegantere uitstraling te creëren.

Autostoelhoezen van kunstleer bij Seat-Styler bestellen

Seat-Styler biedt u handgemaakte autostoelhoezen van hoogwaardige kwaliteit voor een groot aantal verschillende auto’s en typen. In tegenstelling tot de universele autostoelhoezen, maakt de leverancier van Seat-Styler, ZACASi, uitsluitend gebruik van OEM ontwerpen waardoor de naden van onze producten precies overeenkomen met de naden van uw originele stoelbekleding. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm voor uw autostoelhoezen van kunstleer. U kunt kiezen tussen acht verschillende ‘Standaard ontwerpen’ of u kunt met behulp van onze configurator zelf een persoonlijk ontwerp maken. Hier kunt u zelf de kleuren en vele extra’s zoals Royal Step print of ‘Pipping’ uitkiezen. Elke bestelling bevat producten van uitsluitend hoge kwaliteit en eenvoudige instructies voor de installatie van uw kunstleren autostoelhoezen.