Autostoelhoezen van imitatiesuède

Autostoelhoezen van imitatiesuède kunt u zelf ontwerpen met behulp van onze configurator. Hier krijgt u ook de mogelijkheid om imitatiesuède te combineren met kunstleer of echt leder. Seat-Styler heeft autostoelhoezen op maat met de garantie op een perfecte pasvorm voor u. Onze autostoelhoezen strale een gevoel van warmte uit door het zachte uiterlijk van het imitatiesuède. Hoewel er gebruikt wordt gemaakt van imitatiesuède, is het materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

Autostoelhoezen imitatiesuède bekleden

Bestel autostoelhoezen van imitatiesuède met onze configurator vanaf 649 euro

Configurator

In onze galerij vindt u vele foto’s van klanten die u voor zijn gegaan en wiens auto’s nu met Seat-Styler autostoelhoezen van imitatiesuède bekleed zijn.

Galerij

Autostoelhoezen imitatiesuède

Onze producent, ZACASi gebruikt materialen van uitsluitend hoge kwaliteit voor de stoelhoezen van uw auto. Het materiaal, geweven van microvezels met een basis polyester en polyurethaan voelt erg zacht aan en voelt aangenamer dan het koude, gladde leer dat normaal gebruikt wordt voor autohoezen. Daarnaast is de stof allergie-neutraal en eenvoudig te reinigen, mits u vlekken en viezigheid geen kans geeft in te trekken. Dit is ook een van de redenen dat de auto-industrie veel gebruik maakt van deze stof. Ook bij Seat-Styler is imitatiesuède of een combinatie van echt- of kunstleer en imitatiesuède zeer populair. De keuze voor imitatiesuède zal uw auto een betere en luxere uitstraling geven.

Autostoelhoezen imitatiesuède in verschillende kleuren

Seat-Styler biedt u de keuze uit verschillende kleuren imitatiesuède voor uw autostoelhoezen. Naast de basiskleuren zwart, beige, bruin en wit heeft u nu ook de keuze uit blauw, rood en wijnrood. Met deze kleuren kunt u fantastische combinaties maken in onze configurator zodat uw auto binnenkort een nieuwe uitstraling krijgt. Twijfelt u nog of imitatiesuède wel bij uw auto past? Dan geven wij u hier de mogelijkheid een aantal gratis monters te bestellen. Zo overtuigen wij u van de kwaliteit van onze materialen en kunt u zelf gemakkelijk bepalen of uw autostoelhoezen van imitatiesuède, kunstleer of van echt leder gemaakt dienst te worden.