Autostoelen opnieuw bekleden – Zo gedaan

Onze op maat gemaakte stoelhoezen is gemaakt voor zelfinstallatie door de klant. Deze installatie is vrij eenvoudig zelf te doen. U ontvangt naast de complete set met stoelhoezen, een duidelijke gebruiksaanwijzing en een installatie-DVD. Met deze hulpmiddelen is het inbouwen van uw nieuwe stoelhoezen eenvoudiger dan u denkt. Natuurlijk moet u wel tijd vrijmaken voor de installatie. Het gaat namelijk niet over stoelhoezen die over een stoel getrokken worden, maar een hoes die perfect aansluit en alle eigenschappen van uw auto waarborgt. Er moet ongeveer vier uur worden uitgetrokken voor het inbouwen van de complete set stoelhoezen. Alleen op deze manier zult u het optimale resultaat behalen. Mocht u tijdens het inbouwen van uw stoelbekleding toch tegen problemen aanlopen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer u niet in staat bent om dit zelf te doen, of het lukt simpelweg niet, dan kunt u vaak terecht bij een lokale stoffeerder of ander autobedrijf. Geef duidelijk bij het betreffende bedrijf aan dat het om hoezen gaat die een perfecte pasvorm hebben en direct over de oude bekleding moeten. Op aanvraag en bij genoeg tijd, bieden wij de gelegenheid het werk voor u te doen bij onze vestiging in Berlijn. Binnenkort zullen er in Nederland partnerbedrijven zijn dit de inbouw voor u kunnen doen. Meer informatie hierover volgt nog.

Wanneer u op de juiste manier onze stoelbekleding heeft geïnstalleerd, bedekt deze de oude bekleding volledig. Ook van de bevestigingssystemen zult u niets meer zien. ZACASi biedt model-specifieke stoelhoezen op maat. Een oplossing met het beste resultaat.

Voorbeeldvideo voor zelfinbouw