Autostoelen bekleden met Seat-Styler: Hoogwaardige kwaliteit met perfecte pasvorm

Autostoelen bekleden met elk gewenst ontwerp? Kies zeer eenvoudig een van onze standaard ontwerpen of stelt u zelf een ontwerp samen met onze configurator.

Maak kennis met onze 8 Standaardontwerpen

 • Eenvoudig te kiezen
 • Uitsluitend zeer hoge ZACASi kwaliteit
 • Voor vele automodellen direct leverbaar
 • Voor de vast lage prijs van 349 euro (complete set, stoelen voor en achter)
Bekijk hier meer

Stel uw persoonlijke ontwerp samen

 • Eenvoudig met behulp van onze configurator
 • 3 verschillende materialen
 • Veel extra mogelijkheden
 • Vanaf 349 euro (complete set, stoelen voor en achter)
Meer informatie

Bestel nu stoelhoezen om uw autostoelen te bekleden!

Kies eerst uw ontwerp en voeg extra eigenschappen toe in onze configurator.

Autostoelhoezen bekleden met leer
Standaardontwerpen

Kies eenvoudig één van onze veel verkochte standaardontwerpen voor 349 euro (Set incl. voor- en achterzittingen)

Autostoelhoezen bekleden met leer
Configurator

Ontwerp zelf uw autostoelhoezen vanaf 349 euro! Bepaal zelf de kleuren en materialen.

Autostoelen bekleden kan men met verschillende soorten stoelhoezen, maar vrijwel nooit past het perfect. Vaak wordt bekleding ‘op maat’ aangeboden van elastische stoffen die na verloop van tijd uitrekken en niet meer goed zitten. Naast dat het er niet mooi uit ziet, zit deze bekleding minder comfortabel en biedt het geen bescherming voor uw stoelen. Vaak worden hoezen van katoen of kunststof over de huidige bekleding getrokken met als resultaat dat het niet bij de rest van het interieur van de auto past. In plaats van een middenweg te kiezen tussen een mooie en verfijnde uitstraling en zitcomfort, kiest u nu voor de elegante uitstraling én het zitcomfort van Seat-Styler.Uw autostoelen bekleden is vanaf nu eenvoudig en voor een goede prijs.

Bij ons bestelt u lederen stoelhoezen, stoelhoezen van kunstleer of van imitatiesuède die op precies dezelfde naden wordt gemaakt als die van uw autofabrikant. Seat-Styler verzorgt stoelhoezen naar individuele wens van de klant. Onze autostoffeerder, ZACASi, biedt vele mogelijkheden in het personaliseren van uw stoelhoezen. Dit leidt tot de volgende drie grote voordelen boven de reguliere stoelhoezen:

 1. U hoeft zelf geen metingen te verrichten voor de afmetingen van uw interieur. U bestelt simpelweg online uw ZACASi bekleding voor uw autostoelen en geeft hierbij aan wat uw voorkeuren zijn qua materiaal, kleur en welke extra eigenschappen u graag terugziet in uw auto. Wij zorgen er voor dat alles naar wens is.
 2. Autostoelen bekleden met stoelhoezen van echt leer of van één van onze kunstleren materialen. Deze zitten als gegoten doordat wij met OEM-ontwerpen (original equipment manufacturer) werken en hierdoor alle naden precies zullen aansluiten om uw huidige bekleding. Op deze manier vormt onze bekleding een tweede huid voor uw autostoelen, zonder dat u de andere bekleding dient te verwijderen.
 3. U bespaart veel geld vergeleken met traditionele bedrijven die uw bekleding op maat maken. Daarnaast biedt Seat-Styler u originele ZACASi bekleding voor een bijzonder lage prijs. Naast geld, bespaart u ook nog tijd, omdat uw auto niet dagen weg is om de autostoelen te bekleden in een werkplaats.

Gun uzelf nieuwe autostoelbekleding van zeer hoge kwaliteit. Seat-Styler biedt u de perfecte oplossing om uw rij- en zitplezier te vergroten. Wanneer u al tijden droomt over het aanschaffen van lederen autostoelbekleding, maar het is niet betaalbaar of kost veel te veel tijd, dan heeft Seat-Styler de betaalbare autostoelbekleding die u al tijden zoekt. Laat uzelf overtuigen door de talrijke klantenfoto’s op onze website.

Autostoelen professioneel bekleden op maat tegen betaalbare prijs – Wat doet Seat-Styler anders?

Autostoelbekleding van leer krijgt men vaak bij de aanschaf van een nieuwe auto bij een fabrikant, of achteraf bij een stoffeerder. Grote nadelen van deze manieren van aanschaffen zijn het beperkte aanbod, de hoge aanschafkosten en de lange tijdsperiode. Seat-Styler zorgt ervoor dat hier geen sprake van is. Het bestaan van geen flexibiliteit om uw autostoelbekleding te personaliseren. Dit biedt Seat-Styler u juist wel!

Wanneer u bij een reguliere autostoffeerder nieuwe bekleding voor uw auto laat maken, bent u vaak uw auto voor een bepaalde tijd kwijt. Hierdoor kunt u letterlijk geen kant op. Het enige wat Seat-Styler van u vraagt bij uw bestelling is het automerk, het type en het bouwjaar. Wanneer u onzeker bent over of de stoelen wel origineel zijn, kunt u een aantal foto’s opsturen van de knelpunten. Wij kijken dan met onze professionals naar de situatie en komen daarna met een gepaste oplossing.

Door de samenwerking tussen Seat-Styler en ZACASi wordt het overbodig gemaakt naden op te meten van uw auto. Door het gebruik van OEM-naden krijgt u een perfecte pasvorm aangeleverd die als een tweede huid over de huidige bekleding geïnstalleerd kan worden. Met behulp van een eenvoudig, maar innovatief systeem, een kleine handleiding en zelfs een instructie-DVD kunt u snel en gemakkelijk uw nieuwe autostoelbekleding installeren.

Autostoelen bekleden met kunstleer heeft vele voordelen

Seat-Styler biedt autostoelbekleding van hoogwaardige kwaliteit kunstleer in 8 verschillende, goed geprijsde standaardmodellen. Natuurlijk kunt u ook de zitvlakken van echt leer laten maken, een mooi patroon in de zitvlakken laten maken of uw naam of logo in de rugleuning laten borduren. De elegante uitstraling, fijne aanraking met de huid en het ademende vermogen zorgen niet alleen voor een lust voor het oog, maar ook een lust voor de rest van het lichaam. Autostoelbekleding van kunstleer is erg eenvoudig schoon te houden en ziet er na verloop van tijd nog steeds goed uit. Ook gaat het aanzienlijk langer mee dan bekleding van stof. Bovendien is kunstleer een stuk goedkoper dan echt leer. Onze vele klanten zijn zer tevreden over de kwaliteit van onze kunstlederen autostoelbekleding en zouden deze niet meer willen omruilen voor een andere vorm van bekleding.

Online persoonlijk ontwerp bestellen en zelf uw autostoelen bekleden

Wanneer u kennis heeft gemaakt met het comfort en de typische geur van echt leder, wilt u dit niet meer loslaten. Als het u voornamelijk gaat om het uiterlijk en het comfort van echt leer, is kunstleer een aanzienlijk goedkopere optie. Bij Seat-Styler krijgt u op maat gemaakte lederen autostoelhoezen voor een aanzienlijk lagere prijs dan bij reguliere stoffeerders of bij uw autofabrikant. Daarnaast gebruikt Seat-Styler OEM-ontwerpen, waardoor er voor een lagere prijs, hoogwaardige bekleding kan worden geleverd. De autostoelhoezen kunt u zelfs nog personaliseren! Ook bij onze kunstlederen autostoelbekleding bieden wij dezelfde mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke details. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren voor de binnen- en buitenvlakken, verschillende kleuren naden en andere extra opties uw persoonlijke ontwerp. ZACASi garandeert het gebruik van topmaterialen en vakmanschap, bovenop drie jaar garantie op alle materialen.