Audi_logo

Audi Stoelhoezen op maat bestellen

Kiest u eenvoudig uw Audi model of maak gebruik van onze configurator.

*De op maat gemaakte stoelhoezen voor deze modellen zijn beschikbaar. U kunt zich door middel van de foto’s oriënteren op de kwaliteit. De stoelhoezen passen precies, ze zijn modelspecifiek en door het OEM-design zijn ze speciaal voor het automodel.

Staat uw auto er niet tussen? Het kan toch beschikbaar zijn. Vraag het ons! Wij zijn constant bezig ons assortiment uit te breiden.

Klantenfoto’s voor Audi stoelhoezen

Stoelhoezen audi

Audi A3

Stoelhoezen audi

Audi A4

Autostoelhoezen voor Audi

Audi A6

Audi Q7 Autostoelhoezen

Audi Q7

Audi TT Stoelhoezen

Audi TT

Eén van onze ZACASi-fans laat zien hoe hij het hele montageproces bij zijn Audi A4 B7 heeft doorgemaakt. Aan het einde van het filmpje zijn voor- en na- afbeeldingen te zien.

De op maat gemaakte Audi stoelhoezen van Seat-Styler zorgen voor een langdurig betere uitstraling van uw auto. Ongeacht het model, krijgt u altijd een precies op maat gemaakte set thuisgestuurd. Wanneer u twijfelt tussen onze standaardontwerpen en een eigen ontwerp maken, kunt u altijd inspiratie opdoen in onze galerij.

De optimale Audi stoelhoezen

De sportieve elegantie van een Audi komt pas echt tot zijn recht met lederen stoelhoezen. Net als de originele bekleding van de fabrikant uit Ingolstadt, passen onze stoelhoezen perfect en gaan ze vele jaren mee. Onze producent, ZACASi gebruikt hiervoor uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit. Elk onderdeel wordt specifiek naar het ontwerp van de auto gemaakt en met behulp van OEM-ontwerp (Original Equipment Manufacturer) sluiten uw nieuwe stoelhoezen altijd perfect aan. Alle vormen van uw auto blijven compleet zichtbaar en alle bewegende delen zullen hun functies volledig behouden. Op deze manier leveren wij u voor elk model perfect passende stoelhoezen:

  • Stoelhoezen Audi A1
  • Stoelhoezen Audi A3
  • Stoelhoezen Audi A4
  • Stoelhoezen Audi A5
  • Stoelhoezen Audi A6
  • Stoelhoezen Audi Q7
  • Stoelhoezen Audi TT
  • Stoelhoezen Audi 80 Cabrio

Het voordeel van OEM ontwerpen van ZACASi

Wanneer u uw Audi stoelhoezen bij Seat-Styler bestelt, profiteert u van een aantal grote voordelen die het gebruik van OEM-ontwerpen van ZACASi met zich mee brengt. Door het nauwkeurig namaken van de exacte naden van uw huidige auto, creëren wij een geheel dat niet van echt te onderscheiden valt. Hierdoor lijkt het interieur van uw Audi weer als nieuw. De bekleding voor uw Audi sluit perfect aan als een tweede huid en is eenvoudig te onderhouden. De kwaliteit van de materialen is net zo hoog als de kwaliteit van materialen uit de auto industrie. Tegelijkertijd ontwijkt u hoge kosten, lange wachttijden en moeilijke montage door bij Seat-Styler te bestellen.

U profiteert van de voordelen en laat alle nadelen links liggen. Door het nieuwe uiterlijk van uw auto stijgt de verkoopwaarde ook nog eens sterk. Tot wel 300% de waarde van een nieuwe set ZACASi stoelhoezen. Het is ook voor Audi-dealers en lease bedrijven interessant te investeren in nieuwe Audi stoelhoezen.

Stoelhoezen naar standaardontwerp of volledig naar eigen wens

De basis voor goede stoelhoezen is het OEM-ontwerp, wat overeen komt met de originele naden van de bekleding van uw auto. Hoe het uiteindelijke uiterlijk er uit komt te zien is volledig aan de klant zelf. U Kunt een eenvoudig maar stijlvol ontwerp te kiezen uit een van onze standaardontwerpen. De ontwerpen Parijs, Tokyo, Dubai, Moskou, München, Berlijn of Montreal zijn allen gemaakt van hoogwaardig ZACASi kunstleer. Vanwege de hoge vraag naar de standaardmodellen hebben wij veelal een voorraad voor de meest voorkomende modellen. Doordat deze modellen op voorraad zijn, kunnen wij u binnen een week voorzien van een complete set ZACASI Audi stoelhoezen. Of u nu een Audi A3, A4 of een TT rijdt, u bepaalt helemaal zelf hoe uw Audi er uit komt te zien.

Wanneer u er van houdt zelf te kunnen beslissen hoe uw Audi er uit komt te zien, kunt u dat zelf doen met behulp van onze configurator. Laat uw smaak naar voren komen in het ontwerp en kies zelf de materialen (echt leder, imitatieleder of imitatiesuède), de kleuren van verschillende vlakken en de kleur van de naden. Daarnaast kiest u uit verschillende extra mogelijkheden als perforaties, Pipping of het plaatsen van logo’s. Let wel op. Perforaties zijn alleen mogelijk bij imitatiesuède, omdat de perforatie voornamelijk bedoeld is voor ventilatie. Dit is bij onze echt lederen en imitatie lederen Audi stoelhoezen niet nodig. Pipping is het accentueren en verstevigen van het middelste vlak van uw stoel. Voor een duidelijk voorbeeld gebruikt u de configurator gebruiken. Daarnaast kunt u ook nog voor Royal Step kiezen. Een prachtig patroon op de middelste vlakken van uw Audi. Op deze manieren kunt u uw Audi geheel naar eigen smaak inrichten.

Installatie van uw Audi stoelhoezen

De handgemaakte stoelhoezen zijn zo gemaakt dat u zelf de bekleding kan aanbrengen in uw Audi. Onze duidelijke handleiding en DVD, die u bij uw bestelling krijgt, laat precies zien hoe u eenvoudig uw stoelhoezen installeert. Vanwege de strakke pasvorm raden wij u aan een tweede persoon in te schakelen bij het installeren en hier drie à vier uur voor uit te trekken. Vanzelfsprekend kan de installatie ook uit handen worden gegeven aan een lokale autowerkplaats. Hier betaalt u dan wel zelf voor.

Na het inbouwen (volgens de aanwijzingen) zal de bekleding perfect passen en ziet u niets meer van de bevestigingsconstructie. Het interieur van auto zal er weer als nieuw uit zien.