sonderbestand fürs auto audi
Op maat gemaakte stoelhoezen voor Audi A4 modellen

Onze beschikbare Audi A4 modellen

De Audi A4 B5 – een klassieker!

De Audi A4 B5 werd tussen 1995 en 2001 geproduceerd en is vandaag de dag nog steeds een van de meest geliefde auto’s van Audi. De A4 B5 onderscheid zich met zowel zijn krachtige motor als het comfort van het interieur.

Nu de Audi A4 B5 al meer dan 15 jaar op de weg te vinden is, hebben deze auto’s vaak last van versleten stoelen. U kunt die niet zomaar accepteren? U vraagt zich af hoe u de Audi A4 B5 weer een nieuwe glans kunt geven? 

De Audi A4 B5 stoelhoezen van Seat-Styler zijn de oplossing!

142_autositzbezuege_Audi_A4-1

U kunt uw Audi A4 een moderne klassieker maken met de juiste stoelhoezen! Wij bieden u niet simpelweg eenvoudige stoelhoezen, maar topkwaliteit en op maakt gemaakte lederen stoelhoezen.

Kies een van onze klassieke standaard ontwerpen, of maak een eigen uniek ontwerp voor uw Audi A4 B5 met behulp van onze Configurator.

Onze Audi A4 B5 stoelhoezen zijn voor de volgende uitvoeringen beschikbaar:

Audi-A4-B5-8D-Limousine-1

Audi A4 B5 8D (Limousine/Sedan/Saloon)

Audi-A4-B5-8D-Avant-1

Audi A4 B5 8D Avant (Estate/Wagon)

Wilt u meer zien? Hier vindt u onze galerij!

Een verzameling van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen wacht op u. Laat uzelf inspireren door onze unieke ontwerpen en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Een nieuwe glans voor uw Audi A4 B6

Een betere rijervaring, mooiere vorm, efficiëntere motor en een eleganter interieur. Dat allemaal en nog veel meer onderscheidt de Audi A4 B6.

Aangezien de B6 al meer dan 10 jaar oud is, kan het interieur natuurlijk reeds versleten of vervuild zijn. Koffievlekken op de stoelen is eein typisch voorbeeld daarvan. Hoe kunt u het interieur weer verfijnen?

Geef uw interieur een upgrade met onze speciale, op maat gemaakte stoelhoezen!

Met Seat-Styler’s stoelhoezen voor de Audi A4 B6 kunt u uw interieur optimaal moderniseren, zonder daarbij het huidige interieur aan te tasten!

Dankzij ons OEM-Design passen onze stoelhoezen perfect op de stoelen van uw voertuig. Kies uit een van onze standaard ontwerpen of ontwerp zelf uw eigen stoelhoezen met behulp van onze configurator.

355_autositze_beziehen_Audi_A4

Onze Audi A4 B6 stoelhoezen zijn voor de volgende uitvoeringen beschikbaar:

261_autoschonbezuege_Audi_A4

Audi A4 B6 8E Limousine
(Sedan/Saloon/4-doors)

190_autositzbezuege_Audi_A4

Audi A4 B6 8E Avant
(Estate/Wagon/5-doors)

Audi-A4-B6-8H-Cabriolet-1

Audi A4 B6 8H Cabriolet
(Cabrio/2-doors)

Wilt u meer zien? Hier vindt u onze galerij!

Een verzameling van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen wacht op u. Laat uzelf inspireren door onze unieke ontwerpen en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Stijlvolle stoelhoezen van topkwaliteit voor uw Audi A4 B7!

De Audi A4 B7 loste met een verbeterde motor, een luxer interieur en een nieuw optiek zijn voorganger succesvol af. De productie van de derde A4-serie geschiede van 2004 tot 2008, maar zelfs vandaag is er een vraag naar B7-Serie modellen.

U wilt net dat beetje extra toevoegen aan uw auto?

Unieke stoelhoezen voor de Audi A4 B7!

257_ledersitze_Audi_A4-1

Seat-Styler’s stoelhoezen voor de Audi A4 B7 verbeteren uw interieur, zonder daarbij het gehele interieur aan te tasten! Verder geven onze stoelhoezen uw auto niet alleen een nieuwe glans, maar beschermt het ook nog eens de originele stoelen.

Met dank aan ons OEM-ontwerp passen onze stoelhoezen perfect op de stoelen van uw voertuig.

Onze Audi A4 B7 stoelhoezen zijn voor de volgende uitvoeringen beschikbaar:

206_autositz_bezuege-_Audi_A4

Audi A4 B7 8E Limousine (Sedan/Saloon/4-doors)

313_sitzbezüge_mass_Audi_A4

Audi A4 B7 8E Avant (Estate/Wagon/5-doors)

Wilt u meer zien? Hier vindt u onze galerij!

Een verzameling van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen wacht op u. Laat uzelf inspireren door onze unieke ontwerpen en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Verbeter het optiek van uw Audi A4 B8!

Het meest recente model van de serie, de B8, onderscheidt zich door het unieke ontwerp, dat de elegantie met het sportieve uiterlijk verenigt. Dankzij de nieuw ontworpen voor- en achterlichten, wordt de breedte van het voertuig benadrukt en is de Audi A4 B8 dus sportiever dan ooit.

U wilt zich onderscheiden van de massa door uw auto iets speciaals te geven?

Perfect passend en stijvolle stoelhoezen verhogen de waarde van uw voertuig!

Met onze stoelhoezen kunt u uw stoelen optimaal verbeteren, zonder daarbij het gehele interieur aan te tasten! Onze stoelhoezen beschermen de originele stoelen en geven uw auto een volledig nieuwe glans!

Kies uw gewenste ontwerp uit of maak zelf een uniek ontwerp met behulp van de configurator

372_autositzbezuege_Audi_A4

Onze Audi A4 B8 stoelhoezen zijn voor de volgende uitvoeringen beschikbaar:

364_autositze-neu-_Audi_A4

Audi A4 B8 8K Limousine
(Sedan/Saloon/4-doors)

Untitled

Audi A4 B8 8K Avant
(Estate/Wagon/5-doors)

Wilt u meer zien? Hier vindt u onze galerij!

Een verzameling van duizenden foto’s met voertuigen die reeds uitgerust zijn met onze stoelhoezen wacht op u. Laat uzelf inspireren door onze unieke ontwerpen en maak uw voertuig een echte blikwerper.

Bestel nu uw Audi A4 stoelhoezen!

Weet u nog steeds niet zeker wat u wilt? Kies dan veilig uit onze acht tijdloze standaard ontwerpen.

Weet u precies u uw autostoelhoezen wilt ontwerpen? Wacht niet langer! Creer uw eigen stijl en laat het aan de wereld zien!

Galerij

We hebben al talrijke klantenfoto’s van onze op maat gemaakte Audi A4 stoelhoezen ontvangen. Kies uw automodel uit!

Ons ontwerp

Voor onze autostoelhoezen kunt u uit 2 mogelijkheden in ontwerpen kiezen: Standaard en Aangepast. Bekijk onze populaire en tijdloze standaard ontwerpen of creër uw eigen unieke ontwerp!

Onze standaard ontwerpen

Onze standaard ontwerpen bevatten 8 tijdloze en populaire ontwerpen, vernoemd naar bekende steden over de gehele wereld. De standaard ontwerpen zijn gemaakt van premium kunstleder, een materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog erg veel lijkt op echt leder. Deze ontwerpen bevatten het ZACASi logo en kosten slechts €349.

Bevalt een van de bovenstaande keuzes u? Bestel nu uw standaard ontwerp autostoelhoezen!

Aangepast ontwerp

Voldoen de standaard ontwerpen niet aan uw behoeften? Wilt u iets meer persoonlijk en uniek? Bij Seat-Styler kunt u met behulp van onze Configurator uw eigen autostoelhoezen ontwerpen!

U heeft keuze uit vele materialen, kleuren en stijlen, waardoor u autostoelhoezen kunt maken die het best aan uw behoefte voldoen. Creër een eigen identiteit in uw auto’s interieur.

Configuratie Opties:

Materiaal

Wij bieden enkel hoge kwaliteit materialen voor onze autostoelhoezen. U heeft hierbij de keuze uit echt leder of kunstleder. Onze materialen worden alleen gemaakt door onze producent ZACASi, om een goede klantentevredenheid te kunnen garanderen.

m1_350x273_nl

Kunstleder

Onze kunstleder is het meest populaire materiaal, vanwege de hoge kwaliteit maar ondanks redelijke prijs. Het is hittebestendig en makkelijk te onderhouden. Onze kunstlederen autostoelhoezen zijn verkrijgbaar vanaf €349.

m2_350x254_nl

Imitatie suede

De zachte maar duurzame oppervlak van de suede geeft uw auto’s interieur een fijn gevoel. U kunt het nu combineren met kunstleder voor uw autostoelhoezen voor €649 of met echt leder voor €799

m3_350x249_nl

Echt leder

De beste keuze voor een significante verbetering van uw interieur is echt leder. Het is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en is zeer bestendig tegen zonlicht, vuil etc. Dit materiaal is verkrijgbaar vanaf 899.

Kleur

U zult versteld staan hoeveel verschillende kleuren u uit kunt kiezen. We hebben 4 kleuren beschikbaar voor echt leder en kunstleder, 13 voor suede en ruim 16 naadkleuren! We zorgen voor alles om er zeker van te zijn dat u de autostoelhoezen krijgt die u wilt. z_garn_1280x700_deu

Extra

Perforatie

Perforatie

De kleine gaten zorgen voor een betere luchtstroom en een sportiever uiterlijk van uw auto’s interieur. Zeer geschikt voor een auto met stoelverwarming. Alleen beschikbaar bij kunstleer.

Prijs: €29. 

58_auto_stoffering_Audi_A3-1

Leidingen

Leidingen creëren een duidelijkere spreiding tussen de binnen- en buitenkleur van uw autostoelhoezen. De leidingen zijn bescikbaar in 2 kleuren: zwart en wit.
Prijs: €49.

Zacasi logo

Logo

Neem gratis ons nobele ‘Seat-Styler’ of ‘ZACASi’ logo. Het is ook mogelijk om autostoelhoezen zonder logo of zelfs met een eigen logo te bestellen.

(Prijs kan verschillen).

14_fundas_Audi_A3

Hoofdsteun ontwerpen

Ontwerp de hoofdsteunen. Bij deze optie zullen uw hoofdsteunen een soortgelijke kleur hebben als het middelste gedeelte van de autostoelhoezen.
Prijs: €29.

Royal Step

Decoratieve stiksels voor een eleganter uitzicht. We bieden Royal Step stiksels aan in verschillende ontwerpen, enkele stiksel, dubbele stiksels, kromme lijnen en elegant.

Prijs: €49.

Royal Step
Enkele stiksel

1731_car_seat_covers_Seat_Ibiza_6J-1

Royal Step
Dubbele stiksels

1084_car_seat_covers_Ford_Focus_1-1

Royal Step
Kromme lijnen

1999__VW_Golf-1

Royal Step
Elegant

977_car_seat_covers_BMW_3er_e91-1

Driekleur

1331_car_seat_covers_Mercedes_C-Klasse-1

Dit betekent de symmetrische stijl van ‘kleur 1’+’kleur 2’+’kleur 1’. Het middelste gedeelte wordt uitgebreid naar de hoofdsteun en het grootste gedeelte van de voorkant van de autostoel.

Prijs: €29.

Lees meer over ons materiaal, onze kleuren en extra! Vind uit hoe uniek onze configuratie opties zijn.

Weet u precies hoe uw autostoelhoezen eruit moeten zien? Configureer dan nu uw autostoelhoezen ontwerp!

Over ons

Onze Audi A4 Autostoelhoezen

Er zijn vele factoren die onze autostoelhoezen voor de Audi A4 onderscheiden van anderen in de markt. Onze autostoelhoezen zijn op maat gemaakt door de enige producent van ons, ZACASi. Dit is een groep van stoffeerders die al jaren ervaring heeft in het creëren van autostoelhoezen.

Onze producent is bekend om het gebruiken van enkel hoge kwaliteit materiaal, waardoor onze klanten gegarandeerd een voldoenend product krijgen.

Individueel aangepaste autostoelhoezen

Onvergelijkbare kwaliteit

757_car_seat_covers_BMW_3er_e46-1

Het zou niet eerlijk zijn om onze autostoelhoezen te vergelijken met goedkopere, universele autostoelhoezen. Het is als een pen en een diamant vergelijken op basis van het feit dat ze beide een koolstof basis hebben.

Alle autostoelhoezen van ons zijn geproduceerd met uitsluitend hoge kwaliteit materiaal en op maat gemaakt door experts om een perfecte uiterlijk te creëren die universele autostoelhoezen niet kunnen verkrijgen. Een van de redens hiervoor is dat onze autostoelhoezen ontworpen worden door middel van het zogenoemde OEM Ontwerp.

Blijf origineel

Het OEM ontwerp, kort voor ‚Original Equipment Manufacturer‘, da gebruikt wordt door onze producent, bevat alle originele naden van de originele autostoel. Dit zorgt ervoor dat u uw luxe naadlijn van uw Audi A4 gewoon kunt behouden!

Met de keuze uit echt leder, kunstleder en de mogelijkheid om suede, verschillende kleuren en andere extra’s toe te voegen, maken wij het mogelijk voor u om uw ideale autostoelhoezen voor uw Audi A4 te ontwerpen.

753_seat_covers_BMW_3er_e46

Wat is er zo speciaal aan onze onze autostoelhoezen?

Alles aan onze autostoelhoezen is speciaal. Van de materialen, het proces, het ontwerp tot aan de voordelen die onze autostoelhoezen u kunnen bieden.

Aan de hand van het OEM Ontwerp (Original Equipment Manufacturer), zijn onze autostoelhoezen gemaakt volgens de grootte, vorm en naadontwerp van het originele ontwerp van uw Audi A4 autostoelen.

Met ons OEM ontwerp zullen de autostoelenhoezen perfect op de originele stoelen passen en voelen als een tweede huid.

Onze echte leder en kunstleder zijn speciaal geproduceerd om de autostoelhoezen ademend te maken.

Het zorgt ervoor dat de luchtstroom goed is en er geen luchtbel vast komt te zitten tussen de autostoelhoezen en de originele stoel. Het is makkelijk stof, vuil of zelfs dierenharen schoon te maken.

Verder verminderen de autostoelhoezen niet de stoelverwarming door de hoge kwaliteit van het materiaal.

We nemen al uw zorgen weg!

Beste prijs en tevredenheidsgarantie

Hier bij Seat-Styler, staat uw wens om het beschermen en verfijnen van uw Audi A4 interieur garant, met de beste deal die u kunt vinden. Onze producten zijn beschikbaar vanaf €299, wat een zeer lage prijs is gezien alle voordelen die u zult hebben zoals bovengenoemd.

We bieden niet alleen de laagste prijs garantie, maar ook bieden we voor al onze producten een 3-jaars fabricant garantie, om u gerust te stellen met onze producten. Onze autostoelhoezen zijn ook positief beoordeeld in Duitse nieuwsbladen en op tv, vanwege het unieke productieproces en hoge kwaliteit resultaat.

Als u nog steeds niet overtuigd bent, probeer onze Audi A4 autostoelhoezen dan uit, aangezien al onze producten een 100% niet-goed-geld-terug-garantie bevatten. Dus wat is er te verliezen? Hier, bij Seat-Styler, is uw tevredenheid de belangrijkste prioriteit.

100% Tevreden klanten galerij

We raden al onze klanten aan om onze galerij te verbeteren door ons foto’s te sturen van gekochte producten bij Seat-Styler. Onze galerij bevat 100% foto’s van onze tevreden klanten en we hopen dat u vertrouwen heeft in onze producten na het bekijken van de galerij.

U bent ook welkom voor een persoonlijk bezoek!

Als u in Berlijn bent, of u toevallig Berlijn bezoekt en onze producten zelf wilt zien, maak dan een afspraak met ons! U bent meer dan welkom en we zullen u onze producten laten zien op ons kantoor in 10553 Berlijn.

Twijfel niet om ons te contacteren voor een afspraak, vragen of aanvragen: Dit kan via de e-mail of telefonisch:

: +49 (0) 30 45098396
: [email protected]
U kunt ook het contact formulier hiernaast gebruiken.

We horen graag van u!

Stuur ons uw aanvraag door middel van dit formulier.